Όλες οι ειδήσεις.

Αφρικανική σκόνη: Πότε καθαρίζει η ατμόσφαιρα (LIVE)

documentonews.gr
Απόκοσμες εικόνες καταγράφονται στην χώρα μας, λόγω της αφρικανικής σκόνης με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Το πορτοκαλί του ουρανού… Το άρθρο Αφρικανική σκόνη: Πότε καθαρίζει η ατμόσφαιρα (LIVE) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
20:10 23/04/2024

«Ο Αλγόριθμος της ισχύος» από τον Γιάννη Ε. Καραφουλίδη

pressaris.gr
Ο «Αλγόριθμος της ισχύος» είναι ο τίτλος του βιβλίου του συγγραφέα Γιάννη Ε. Καραφουλίδη, που θα παρουσιαστεί αύριο (24/4/2024) στις 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΙΑΝΟΣ» (Αριστοτέλους 7). «Η εφαρμογή του αλγορίθμου της ισχύος εφαρμόζεται με την ίδια λογική και τις ίδιες συνέπειες, τηρουμένων των αναλογιών, τόσο από τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, όσο και από τα κυρίαρχα […] The post «Ο Αλγόριθμος της ισχύος» από τον Γιάννη Ε. Καραφουλίδη appeared first on pressaris.gr.
20:10 23/04/2024

«Βλέπει» τον Φρανκ για τον πάγκο η Λίβερπουλ, αν δεν προχωρήσει του Αμορίμ

pressaris.gr
Καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ φέρεται να συζητά και με τη Γουέστ Χαμ, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ εξετάζουν και άλλες πιθανές λύσεις για τον πάγκο της ομάδας. Ανατροπή στο θέμα του Αμορίμ, καθώς ο πορτογαλικός Τύπος αποκάλυψε πως χθες ο 39χρονος τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ στο Λονδίνο για να μιλήσει με τη […] The post «Βλέπει» τον Φρανκ για τον πάγκο η Λίβερπουλ, αν δεν προχωρήσει του Αμορίμ appeared first on pressaris.gr.
20:10 23/04/2024

Ποινή της ΔΕΑΒ στην ΑΕΛ – Κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την ΑΕΚ Β

pressaris.gr
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε στην ΑΕΛ η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), για την είσοδο του φιλάθλου με τα διακριτικά του συλλόγου, στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΛ-Νίκη Βόλου  στην AEL FC ARENA στις 20/4/2024, με συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα. The post Ποινή της ΔΕΑΒ στην ΑΕΛ – Κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την ΑΕΚ Β appeared first on pressaris.gr.
20:10 23/04/2024

Με Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι o Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Εκτός οι Ρέτσος-Όρτα

pressaris.gr
Επιστροφές αλλά και απουσίες στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριλαμβάνονται κανονικά οι Κώστας Φορτούνης, Ντέβιντ Κάρμο και Ροντινέι. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι […] The post Με Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι o Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη – Εκτός οι Ρέτσος-Όρτα appeared first on pressaris.gr.
20:10 23/04/2024

Το LockBit ransomware διαρρέει δεδομένα κυβερνητικού αναδόχου

secnews.gr
Η συμμορία ransomware LockBit διέρρευσε 1Gb δεδομένων που φέρεται να έχουν κλαπεί από το DISB της Περιφέρειας της Κολούμπια.
20:10 23/04/2024

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα πιθανά σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον – Οι κλειστές πόρτες και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί

tlife.gr
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Mega μετά από τρία χρόνια To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι τα πιθανά σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον – Οι κλειστές πόρτες και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 23/04/2024

Αχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή της συνάντησής τους σε βίντεο – Του είπε ή όχι «γεια σου κούκλε»;

tlife.gr
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, To άρθρο Αχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η στιγμή της συνάντησής τους σε βίντεο – Του είπε ή όχι «γεια σου κούκλε»; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 23/04/2024

Χρύσα Κατσαρίνη για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με έκανε unfollow μετά το τέλος της εκπομπής»

tlife.gr
Η Χρύσα Κατσαρίνη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής της To άρθρο Χρύσα Κατσαρίνη για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με έκανε unfollow μετά το τέλος της εκπομπής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 23/04/2024

Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου – «Έχουμε υπερφουσκώσει πράγματα»

tlife.gr
Το δικό του σχόλιο για την επιλογή του Μάνου Ιωάννου να στηρίξει ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου – «Έχουμε υπερφουσκώσει πράγματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 23/04/2024

Επιληψία: Σημαντική ανακάλυψη ανοίγει τον δρόμο για αποτελεσματική αντιμετώπιση σε δύσκολες περιπτώσεις

newsitamea.gr
Οι επιληπτικές κρίσεις μειώθηκαν κατά 83% όταν ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μιας περιοχής του ιππόκαμπου που είχε προηγουμένως παραβλεφθεί. Μερικοί άνθρωποι με επιληψία που αντιμετωπίζεται δύσκολα μπορεί να ωφεληθούν εάν οι γιατροί στοχεύσουν σε μια περιοχή του εγκεφάλου που συνδέθηκε πρόσφατα με τη διαταραχή, προτείνει νέα...
20:09 23/04/2024

Η ομάδα αίματος σας: μια σημαντική πληροφορία για την υγεία και τη ζωή σας

newsitamea.gr
Ναι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ομάδα αίματος σας. Η ομάδα αίματος είναι σημαντική για την υγεία και την ευημερία μας. Μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε σε ορισμένες ασθένειες, τις θεραπείες που λαμβάνουμε και τον κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων καταστάσεων υγείας. Η ομάδα αίματος παίζει καταλυτικό παράγοντα...
20:09 23/04/2024

Καστοριά: Αρχιερατικό Συλλείτουργο στα Ασπρόγεια

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, τελέσθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Πέτρου Βολιώτη, κατά σάρκα πατρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στην πατρίδα του, τα Ασπρόγεια της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας. Το πρωί του Σαββάτου του Ακαθίστου Ύμνου, τελέσθηκε ο Όρθρος και εν συνεχεία το Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Φθιώτιδος […]
20:09 23/04/2024

Η Θεία Χάρις σε επισκέπτεται ακόμη και σε σουβλατζίδικο…

vimaorthodoxias.gr
γράφει ο π.Διονύσιος Ταμπάκης ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – Ένα αληθινό περιστατικό! Μας ανέφερε ένας Αγιορείτης Μοναχός… – ” Λίγες ημέρες πριν, πέρασε από το καλύβι μας ένα νέο και απλό παιδί. Με μεγάλη απορία μου ανέφερε ένα συγκλονιστικό γεγονός που έζησε σε ένα σουβλατζίδικο στην πόλη όπου και διαμένει. Μας είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από μία […]
20:09 23/04/2024

Τζέφρι Πάιατ: Η Ελλάδα και η ΔΕΗ παράδειγμα για την ενεργειακή μετάβαση

Newsbeast.gr
Τον ηγετικό ρόλο της ΔΕΗ στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ανέδειξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης μιλώντας απόψε στην Ουάσιγκτον στο συνέδριο με τίτλο «2024 Energy Security and Geopolitics Conference» που διοργάνωσε το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS). «Η ΔΕΗ αποτελεί δύναμη σταθερότητας και ηγέτη στην ενεργειακή μετάβαση», τόνισε ο κ. Στάσσης, σημειώνοντας ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή και να διασφαλίσουμε τον ενεργειακό εφοδιασμό. Η πολιτική σταθερότητα όπως υπογράμμισε αποτελεί προϋπόθεση για την ενεργειακή
20:04 23/04/2024

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ποιοι προηγούνται στα ευρωψηφοδέλτια Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Newsbeast.gr
«Σαρώνει» ο Γιώργος Αυτιάς, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς προηγείται με μεγάλη διαφορά (στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας) από τους άλλους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Μπροστά από τους υπόλοιπους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νίκος Παππάς. Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που με βάση την εκτίμηση ψήφου της έρευνας μοιάζει να εκλέγει 8 ευρωβουλευτές η κατάταξη έχει ως εξής: Γιώργος Αυτιάς 41,4% Πύρρος Δήμας 28,5% Βαγγέλης Μεϊμαράκης 27,4% Ελίζα Βόζεμπεργκ 25,6% Φρέντης Μπελέρης 21,7% Μανώλης Κεφαλογιάννης 19,7% Ελεονώρα Μελέτη 19,1% Δημήτρης Τσιόδρας 16,3% Στέλιος Κυμπουρόπουλος 15,4% Βούλα Πατ
20:04 23/04/2024

Δικαιοσύνη και οικονομική ανάπτυξη

tovima
Όταν στην Δικαιοσύνη η Ελλάδα ανταγωνίζεται την Τυνησία και το Κιργιζιστάν…
20:04 23/04/2024

Μητσοτάκης: «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες, δρομολογούνται και άλλα έργα»

tovima
«Η ΝΔ είναι το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, την κράτησε στην Ευρώπη και αγωνίζεται να γίνει Ευρώπη μεταφράζοντας τη χρηματοδότηση σε απτά έργα» ανέφερε ο Πρωθυπουργός στα εγκαίνια του Ε65.
20:04 23/04/2024

Ποια 30 επώνυμα ξενοδοχεία βγαίνουν σε πλειστηριασμό

tovima
Ο ξενοδοχειακός μπαξές των πλειστηριασμών εκτείνεται από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη
20:04 23/04/2024

Ευρωεκλογές: Πώς η κυβέρνηση έφτασε στα φύλλα πορείας των βουλευτών της

tovima
Η κινητοποίηση των πάντων για τις ευρωεκλογές και το κάλεσμα Μητσοτάκη με φόντο τις δημοσκοπήσεις.
20:04 23/04/2024

Φωτιά στη Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο – Μάχη με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις

tovima
Καμία ζημιά σε υποδομές και κατοικίες από την φωτιά στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας.
20:04 23/04/2024

Το ισπανικό αδερφάκι του τουρκικού «Ανατολού» και η κοινή άσκηση στο Αιγαίο

tovima
Η σύνθετη άσκηση του ελικοπτεροφόρου JUAN CARLOS I με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και η ατάκα Ελλήνων επιτελών για το τουρκικό αδελφάκι του.
20:04 23/04/2024

Νέος Δικαστικός χάρτης: Γιατί αντιδρούν οι δικηγόροι – Τι λένε στο ΒΗΜΑ

tovima
Τι προβλέπει ο νέος δικαστικός χάρτης όσον αφορά τη λειτουργεία των δικαστηρίων - Δύο νέοι δικηγόροι εξηγούν στο BHMA γιατί αντιδρούν και τι φοβούνται ότι θα συμβεί.
20:04 23/04/2024

Από τον Γεώργιο Β΄ στον Νικόλαο – Τα διαζύγια της τέως βασιλικής οικογένειας

tovima
Ελάχιστοι είναι οι γάμοι που έχουν διαλυθεί στο ιστορικό της τέως βασιλικής οικογένειας, με τον πιο πρόσφατο αυτόν του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.
20:04 23/04/2024

Σοφία

tovima
Χρειάζεται και κοινή λογική. Η οποία επιτρέπει να φτάσει η σοφία στους απλούς πολίτες ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει.
20:04 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load