Όλες οι ειδήσεις.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Νησί Ημαθίας – Νεκρός ο 36χρονος οδηγός

in.gr
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι
07:01 25/04/2024

Πέντε τρόποι για να ενισχύσετε την έμφυτη ευφυΐα του σκύλου σας

in.gr
Η έμφυτη ευστροφία του σκύλου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του. Δεν υπάρχουν χαζοί σκύλοι, αλλά κηδεμόνες σκύλων που δεν φρόντισαν να αξιοποιήσουν την εξυπνάδα τους
07:01 25/04/2024

Άντονι Μπλίνκεν: ΗΠΑ και Κίνα οφείλουν να χειρίζονται τις διαφωνίες τους «υπεύθυνα»

in.gr
Ο Μπλίνκεν αναμένεται να επισκεφθεί αύριο το Πεκίνο, για σειρά συναντήσεων με κινέζους ηγέτες
07:01 25/04/2024

Βρετανία: Βαριές κατηγορίες για το ρωσικό πετρέλαιο – Πώς «βοηθά» τη Μόσχα στον πόλεμο κατά του Κιέβου

in.gr
Η Global Witness κατηγορεί τη Βρετανία για «ξέπλυμα» ρωσικού πετρελαίου που υπονομεύει την αντίσταση της Ουκρανίας στη Ρωσία
07:01 25/04/2024

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Newsit
Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με τις μεταφορές ζημιών επιχειρήσεων σε επόμενα φορολογικά έτη κατά τον υπολογισμό του φόρου εισοδήματος, εξέδωσε η ΑΑΔΕ. Το αποτέλεσμα της ανωτέρω πρόβλεψης σημαίνει πως οι ζημιές μιας επιχείρησης θα συμψηφίζονται με τα ενδεχόμενα κέρδη κατά τα επόμενα φορολογικά έτη, όταν υπολογίζεται ο φόρος εισοδήματος. Έτσι, ορίζεται ότι εάν με τον προσδιορισμό ... Περισσότερα To άρθρο Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Newsit
Ο αποκλεισμός των Σπαρτιατών από την κάθοδο στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, βρίσκει κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ στα «χαρακώματα»… Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί ευθέως την Κουμουνδούρου ότι «ψαρεύει» ψήφους στα θολά νερά της ακροδεξιάς, ενώ τα στοιχήματα παίρνουν και να δίνουν για το πού θα κατευθυνθούν εν όψει των Ευρωεκλογών οι… «ορφανές» ... Περισσότερα To άρθρο Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Newsit
Η ΑΕΚ νίκησε με… περίπατο 3-0 τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη OPAP Arena και έκανε “άλμα” προς τον τίτλο, στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Στην 7η “στροφή” των πλέι οφ της σεζόν, το θέαμα ήταν πλούσιο με 7 γκολ και πολλά highlights, αλλά οι δύο εκπλήξεις στα Λαμία – ΠΑΟΚ και Άρης ... Περισσότερα To άρθρο Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Newsit
Πρόσκληση στο κεντροδεξιό ακροατήριο της ΝΔ να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου απηύθυνε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης. Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει το 20% στις κάλπες. «Αλλάζουμε τις δομές του κόμματος ώστε να είναι ανοιχτές σε όλο τον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Στέφανος  Κασσελάκης εν όψει των Ευρωεκλογών, απευθυνόμενος σε ... Περισσότερα To άρθρο Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Newsit
Με ακόμα περισσότερη εξωστρέφεια προχωρά ο όμιλος ΔΕΗ στην υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδίου για τα επόμενα χρόνια, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δηλώσεις και πρωτοβουλίες της διοίκησης. Μετά την εξαγορά των δραστηριοτήτων της ιταλικής Enel στη Ρουμανία που ολοκληρώθηκε, ο όμιλος ΔΕΗ εξετάζει επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή των Βαλκανίων και ακόμη παραπέρα. Αυτό, άλλωστε, ... Περισσότερα To άρθρο Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι

Newsit
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25.04.2024) η Ημαθία. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος, ο οποίος  οδηγούσε Ι.Χ. ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι χάνοντας τη ζωή του. Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, αλλά και τρεις ... Περισσότερα To άρθρο Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Γιώργος Γεννηματάς: Η «Αριστερή συνείδηση» του ΠΑΣΟΚ, που εμπνεύστηκε το ΕΣΥ - 30 χρόνια από το θάνατό του

Newsit
«Η καρδιά του Γιώργου Γεννηματά έπαψε να κτυπά στις 9.15 π.μ., σήμερα το πρωί». Με τη λιτή αυτή ανακοίνωση, λιτή όπως ακριβώς ήταν και η ζωή του, οι γιατροί του Γιώργου Γεννηματά ανακοίνωσαν το θάνατό του, πριν ακριβώς από 30 χρόνια στις 25 Απριλίου του 1994 σε ηλικία μόλις 55 ετών. Ο Γιώργος Γεννηματάς υπήρξε ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Γεννηματάς: Η «Αριστερή συνείδηση» του ΠΑΣΟΚ, που εμπνεύστηκε το ΕΣΥ - 30 χρόνια από το θάνατό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Φορολογικές δηλώσεις: Πήρε ΦΕΚ το βασικό έντυπο Ε1 – Όλες οι αλλαγές για τους επαγγελματίες

Newsit
Ένα νέο τοπίο σε σχέση με το βασικό έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης διαμορφώνεται για περίπου 730.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, το νέο σύστημα φορολογίας το οποίο εφαρμόζεται από τη χρήση του 2023.Το βασικό έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης των επαγγελματιών εμπλουτίσθηκε με τους απαραίτητους κωδικούς, καθώς και με πολλά σημαντικά πεδία για απαλλαγές και ... Περισσότερα To άρθρο Φορολογικές δηλώσεις: Πήρε ΦΕΚ το βασικό έντυπο Ε1 – Όλες οι αλλαγές για τους επαγγελματίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Με κεφαλοκλείδωμα η επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο - Απολογείται το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Newsit
Λεπτό προς λεπτό παρουσιάζεται το ντροπιαστικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε στους χώρους της Βουλής με πρωταγωνιστές τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο και τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο. Η επίθεση μέσα στη Βουλή που οδήγησε στη σύλληψη του Κωνσταντίνου Φλώρου και την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και τη διακομιδή στο νοσοκομείο του Βασίλη ... Περισσότερα To άρθρο Με κεφαλοκλείδωμα η επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο - Απολογείται το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Φλώρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Πύργος Μούρτζινου: Η ιστορία του συγκλονιστικού πέτρινου οχυρού στη Μάνη

Newsit
Στην περιοχή της Mεσσηνιακής Μάνης, συγκεκριμένα στο χωριό της παλαιάς Καρδαμύλης, θα συναντήσεις ένα πύργο φτιαγμένο από πέτρα, αυτόν του καπετάνιου Μούρτζινου, που μια επίσκεψη σου εκεί, αναμφισβήτητα θα σε εντυπωσιάσει. Γεμάτο, με αν μη τι άλλο πλούσια παράδοση, αυτό το συγκρότημα, που χρησίμευε άλλοτε ως προπύργιο άμυνας στην περιοχή, είναι σίγουρα μια στάση, που ... Περισσότερα To άρθρο Πύργος Μούρτζινου: Η ιστορία του συγκλονιστικού πέτρινου οχυρού στη Μάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Όλες οι φορές που η Βουλή έγινε ροντέο: Από το χαστούκι του Κεδίκογλου στο «φρουρά, φρουρά»

Newsit
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι έντονες αντιπαραθέσεις στη Βουλή έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα, με κάποιες φορές να ξεπερνούν τα όρια και οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να πιάνονται μέχρι και στα χέρια. Το περιστατικό στη Βουλή, όπου ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος έριξε μπουνιά στον βουλευτή της ... Περισσότερα To άρθρο Όλες οι φορές που η Βουλή έγινε ροντέο: Από το χαστούκι του Κεδίκογλου στο «φρουρά, φρουρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Ξυλοδαρμός στην Βουλή: Με 10 χρόνια φυλακή κινδυνεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος - Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ, σήμερα η απολογία του

Παραπολιτικά
Ο Βασίλης Γραμμένος υποφέρει από κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής και καθορισμένες διαταραχές της ρινός
07:01 25/04/2024

Επιχείρηση “Βορράς” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει ευρωεκλογών - Στο Μαξίμου σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ σε Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Παραπολιτικά
Τι πρόκειται να συζητηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, το διακύβευμα ενόψει ευρωεκλογών που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
07:01 25/04/2024

Ο μεγάλος ύπνος

ProtoThema.gr
Τα νούμερα αμείλικτα. Ποιος ο πρώτος εκλεκτός ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης;
07:00 25/04/2024

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

ProtoThema.gr
Η χθεσινή υπερπροσφορά ξένων επενδυτών για συμμετοχή στο 30ετές ομόλογο που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιο, είναι άλλη μια απόδειξη της ανάκτησης της εμπιστοσύνης της Ελληνική; οικονομίας
07:00 25/04/2024

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

ProtoThema.gr
Μπροστά σε μία τεράστια ευκαιρία και πρόκληση βρίσκεται η Ελλάδα. Ο λόγος για το Ταμείο Ανάκαμψης
07:00 25/04/2024

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

ProtoThema.gr
Την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά - Δείτε αναλυτικά τις ώρες για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα
07:00 25/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load