Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί»

17:54 - 28/06/2020

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πολλοί την διεκδικούσαν για παρουσιάστρια διαφόρων εκπομπών μετά το GNTM, αλλά τελικά την έκλεισε για παρουσιάστρια ψυχαγωγικής […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί…»

“Από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει”. Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πολλοί την διεκδικούσαν για παρουσιάστρια διαφόρων εκπομπών μετά το GNTM, αλλά τελικά την έκλεισε για παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής ο Alpha. Η ίδια μιλάει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου, για το νέο της ξεκίνημα και απαντά για την Ελένη Μενεγάκη. Ηλιάνα … ήρθε η ώρα ! Τι μας ετοιμάζεις; Ναι ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπριο ,τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου η αν θα είμαι στην πρωινή, μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί, δεν πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου, για το νέο της ξεκίνημα και απαντά για την Ελένη Μενεγάκη. The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί, δεν πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η. Παπαγεωργίου: «Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά της Ε. Μενεγάκη - Ήθελε να ξεκουραστεί»

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το νέο της ξεκίνημα, ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής στον Alpha, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.  Ηλιάνα … ήρθε η ώρα ! Τι μας ετοιμάζεις; Ναι ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπριο ,τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου η αν θα είμαι στην πρωινή, μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή.  Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη , θα σπαρταράει που λέμε… Τελικά το GNTM ήταν το εφαλτήριο για εσένα… Ναι, το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ε

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»