Ορκίστηκε ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου Ιωαννίνων Ν. Κατσακιώρης

13:54 - 06/07/2020

AgrinioPress Ορκίστηκε ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου Ιωαννίνων Ν. Κατσακιώρης Στην έδρα της 6ης ΥΠΕ , στην Πάτρα βρέθηκε ο Αγρινιώτης κοινωνιολόγος-ψυχολόγος Νίκος Κατσακιώρης, όπου και ορκίστηκε νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηπείρου. Η ορκωμοσία του έγινε ενώπιον του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη. “Η τιμή είναι μεγάλη όπως εξίσου μεγάλη είναι και η ευθύνη”, σημειώνει σε … Ορκίστηκε ο νέος διοικητής του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου Ιωαννίνων Ν. Κατσακιώρης AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορκίστηκε νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης

Στην έδρα της 6ης ΥΠΕ, στην πόλη της Πάτρας βρέθηκε ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης, όπου και ορκίστηκε νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη. Σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Κατσακιώρης αναφέρει: “Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για ... The post Ορκίστηκε νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»