«Τέλος» ο Βλάταν Ίβιτς!

18:03 - 06/07/2020

Ελεύθερος και… επίσημα, μετά από μια διετία στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και δύο τίτλους πρωταθλητή, κυκλοφορεί ο Βλάνταν Ίβιτς. Η ομάδα από το Ισραήλ ευχαρίστησε τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Σέρβο τεχνικό αποχωρεί από την Μακάμπι και το τεχνικό του τιμ. Η επίσημη ανακοίνωση της Μακάμπι και το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σε δύο χρόνια κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ισραήλ.

Διαβάστε το στο Sport24

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σε δύο χρόνια κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ισραήλ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε τη… σφραγίδα του Βλάνταν Ίβιτς καθώς ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ οδήγησε την ομάδα του σε μια χρονιά – ορόσημο […] The post Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι (pic)

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε […] Το άρθρο Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τέλος ο Βλάνταν Ίβιτς από την Μακάμπι

Παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί ο Βλάνταν Ίβιτς.Οι δρόμοι του Βλάνταν Ίβιτς και της Μακάμπι Τελ Αβίβ χωρίζουν όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Ισραήλ. Ο Σέρβος προπονητής αναδείχθηκε πριν μερικές ημέρες «Προπονητής της χρονιάς» ενώ από το 2018 έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο επικεφαλής προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ τις τελευταίες δύο σεζόν, Βλαντιμίρ Ίβιτς, θα τερματίσει την παρουσία του στον σύλλογο μετά από δύο σεζόν. Αποχωρούν επίσης ο βοηθός προπονητής Μίλος Βεσελίνοβιτς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κέλπεκης, ο Ντάρκο Ομπράντοβιτς ο επικεφαλής προπονητής γυμναστικής και ο θεραπευτής Νενάντ Κοβάσεβιτς». Οι ευχαριστ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Κλαμπ Μπριζ: Η πειραματική άμυνα και το ευέλικτο σχήμα στην Τούμπα

Η Κλαμπ Μπριζ κάνει… βόλτα στη Θεσσαλονίκη (vid)

Η UEFA και το… άγγιγμα του Βιεϊρίνια (vid)

Ελλάδα: Κανένα θετικό δείγμα ξεκαθαρίζει ο ΕΟΚΑΝ

Έτοιμος να γράψει (ξανά) ιστορία ο ΠΑΟΚ

Μπάμπα στα ελληνικά: «Θα τα δώσουμε όλα για αυτόν το σύλλογο!»