Καλάθης : Τον καλωσόρισε η Μπαρτσελόνα (pic)

15:45 - 10/07/2020

Ο Νικ Καλάθης ανήκει στην Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα και οι «μπλαουγκράνα» έκαναν γνωστό, ότι θα ενταχθεί στις προπονήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλάθης: "Είπα γρήγορα το "ναι" στην Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει τον Νικ Καλάθη ως το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Οι πρώτες ατάκες του διεθνούς γκαρντ για τους μπλαουγκράνα.

Διαβάστε το στο Sport24

Νικ Καλάθης: Έβαλε μάσκα και παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα

Τον Νικ Καλάθη παρουσίασε η Μπαρτσελόνα, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να ποζάρει φορώντας μάσκα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ν.Καλάθης: Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Τον Νικ Καλάθη παρουσίασε η Μπαρτσελόνα, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να ποζάρει φορώντας μάσκα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα, είναι ένας σύλλογος της ελίτ. Αρκεί να δεις τι έχουν πετύχει τα τρία τελευταία χρόνια. Έχουν φέρει παίκτες νικητές, θέλουν να είναι οι καλύτεροι και προσωπικά ελπίζω να αποτελέσω ένα κομμάτι αυτού του παζλ. Ελπίζω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα να κατακτήσει τίτλους. Αποτελεί τιμή να είμαι εδώ!». Ο Καλάθης είπε: «Έπαιξα στην Ελλάδα για 8 χρόνια και όταν η Μπαρτσελόνα με κάλεσε και μου είπε ότι ενδιαφερόταν για εμένα, είπα γρήγορα το "ναι". Ήταν πάντα όνειρο να έρθω εδώ και μόλις με κάλεσαν δεν δίστασα ούτε λε

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)