Συγκλονίζει η Alyssa Milano για τον κορωνοϊό: «Ένιωθα πως θα πεθάνω»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Αλίσα Μιλάνο: «Ο κορωνοϊός δεν είναι φάρσα – Ένιωθα πως πεθαίνω» (Photos)
ΚΟΣΜΟΣ
Με κορωνοϊό νόσησε η Αλίσα Μιλάνο τον Απρίλιο, ωστόσο, όπως τονίζει η τα δύο τεστ στα οποία είχε υποβληθεί όσο νοσούσε, είχαν βγει αρνητικά.
Η 47χρονη ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο instagram περιγράφει τα επώδυνα συμπτώματα που ένιωθε, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.
«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Δύο εβδομάδες μετ
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ αποκάλυψη της ηθοποιού για τον κορονοϊό: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»
Η αποκάλυψη και το τεστ αντισωμάτων
Διαβάστε το στο queen.grΣυγκλονίζει η νύφη από την Βηρυτό: «Αναρωτιόμουν με ποιον τρόπο θα πεθάνω»
Η Israa Selbani που την ημέρα του γάμου της έζησε τον τρόμο της έκρηξης στη Βηρυτό μιλά στην κάμερα του Sky News.Η Israa Seblani, την ημέρα του γάμου της έζησε την φρίκη.
Όλος ο πλανήτης είδε το σοκαριστικό βίντεο με την ίδια να ποζάρει για μια φωτογραφία την ημέρα του γάμου της λίγα δευτερόλεπτα προτού γίνει η έκρηξη στη Βηρυτό.
Τα όσα περιγράφει στον φακό είναι συγκλονιστικά καθώς όπως η ίδια λέει «σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω. Αναρωτιόμουν με ποιον τρόπο θα πεθάνω».
View this post on Instagram
"Am I going to die? How am I going to die?" Israa Seblani was captured posing for a wedding photograph just seconds before a deadly explosion went off in Beirut, Lebanon. She describ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr