Παναιτωλικός: Πρώτη φορά με αντίπαλο το Βόλο

09:32 - 09/11/2019

Πολύ σημαντικό είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League. Τόσο για την ομάδα του Βόλου, όσο και για τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες, αφού είχαν τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους. Ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει κάνει ισοπαλία στο πρωτάθλημα … The post Παναιτωλικός: Πρώτη φορά με αντίπαλο το Βόλο appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος-Παναιτωλικός 3-2: Ματσάρα με ανατροπές στο Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Συναρπαστικό σε εξέλιξη και θέαμα ήταν το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί, αλλά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 64’, δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τη νίκη. Για την ομάδα του […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

O Παναιτωλικός έχει ήδη βγει στην αγορά για παίκτες

Ο Παναιτωλικός είναι η μοναδική ομάδα στη Super League 1 που δεν έχει σταυρώσει νίκη μετά από 9 αγωνιστικές. Μετά τον προπονητή, ψάχνει και για παίκτες τον Ιανουάριο. The post O Παναιτωλικός έχει ήδη βγει στην αγορά για παίκτες appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Βόλος – Παναιτωλικός: Πήρε «ανάσα» και τον… βύθισε.

Ο Βόλος νίκησε με ανατροπή τον Παναιτωλικό με το εντυπωσιακό 3-2 και πήρε μεγάλη βαθμολογική “ανάσα”, αφήνοντας τους Αγρινιώτες χωρίς νίκη για 10η αγωνιστική στη… The post Βόλος – Παναιτωλικός: Πήρε «ανάσα» και τον… βύθισε. appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»