Ιερέας για Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι
20:31 - 22/09/2020
Ο ιερέας του οποίου φίλησε το χέρι ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Καρδίτσα συνεχάρη τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για την κίνησή...
The post Ιερέας για Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διαψεύδει τον Χαρδαλιά ο ιερέας στην Καρδίτσα: «Τον συγχαίρω γιατί φίλησε το χέρι παπά»
Ο πατέρας Κωνσταντίνος δήλωσε στο LIVE NEWS του MEGA ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς του φίλησε το χέρι
Διαβάστε το στο tovimaΙερέας για Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι – Δεν πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες στους ναούς
AgrinioPress
Ιερέας για Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι – Δεν πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες στους ναούς
Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά, μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας, όπου σε βίντεο διακρίνεται να φιλάει το χέρι ενός παπά. Ο υφυπουργός είχε τονίσει μέσω facebook πως δεν φίλησε το χέρι του ιερωμένου, απλά όπως είπε: «έκλινα στο ράσο του με σεβασμό». …
Ιερέας για Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι – Δεν πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες στους ναούς
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.gr