Λάκης Λαζόπουλος: Έτσι επνεύστηκα τους "Μήτσους"

18:00 - 25/09/2020

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» την Παρασκευή και μίλησε για την πλέον αγαπημένη σατιρική σειρά, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Πως εμπνεύστηκε τους ρόλους στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»;

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» και αποκάλυψε πολλά για την πλέον αγαπημένη σατιρική σειρά, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Διαβάστε το στο tanea.gr

Λάκης Λαζόπουλος:Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προήλθαν τυχαία

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο «Καλό μεσημεράκι». Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στη στέγη του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια. Μέσα σε όλα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν μέσα σου και πέρνουν έναν δρόμο άλλον. Διαφοροποιείσαι μέσα σου, θες και την ησυχία του θεάτρου. Το θέατρο μ’ αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε. Την πρώτη δεκαετία της ζωής μου δεν έκανα καθόλου τηλεόραση, δεν μου άρεσε καθόλου. Βρέθηκα σε αυτήν τελείως συμπτωματικά. «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προήλθαν τυχαία. Ήμουν σε ένα γιατρό, είχε ανέβει η πίεση μου κα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων