Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στο νοσοκομείο για άγνωστη αιτία

09:39 - 21/10/2020

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου» πόσταρε στα social φωτογραφία του από το νοσοκομείο χωρίς να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται εκεί.Με μια φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζήτησε συγνώμη από τους συναδέλφους του στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» επειδή, όπως έγραψε, τους κρέμασε. «Ξαναγύρισες ε; Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα!», σημείωσε ο ηθοποιός δίπλα στην φωτογραφία που τον εικονίζει στο κρεβάτι, με ιατρική μάσκα για τον κορονοϊό, και από κάτω έπεσαν βροχή οι ευχές για σύντομη ανάρρωση και επάνοδο στο σετ. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στα γυρίσματα

Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια υγείας του, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά «Έλα στη Θέση μου»

Διαβάστε το στο

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η νέα φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του

Επέστρεψε στην καθημερινότητά του ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί βρέθηκε τελικά στο νοσοκομείο;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την Τρίτη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και την αποκάλυψη της είδησης την έκανε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στα γυρίσματα

AgrinioPress Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στα γυρίσματα Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια υγείας του, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά «Έλα στη Θέση μου» Τέλος καλό όλα καλά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος ύστερα από τη χθεσινή περιπέτεια με την υγεία του επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος χθες με ανάρτησή του στο instagram, κοινοποίησε … Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στα γυρίσματα AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά