Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό της Ελένης που την κράτησε ζωντανή στη φυλακή

12:04 - 24/10/2020

Είδαμε την Ελένη να ρωτάει τον Βοσκαρη για ποιο λόγο είναι ακόμη ζωντανή στη φυλακή, καθώς έχει ανακαλύψει πλέον την σχέση του με την οικογένεια Σεβαστού και τον Σέργιο. Η Ελένη ρωτάει τον Βοσκαρη για ποιο λόγο την έχει αφήσει να ζήσει και δεν την σκοτώνει. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο Βοσκαρης θέλει να […] Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό της Ελένης που την κράτησε ζωντανή στη φυλακή - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης μας συστήνει τη μητέρα του. Δείτε πόσο μοιάζουν!

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Αργύρης Πανταζάρας αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.   Μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες fan του ηθοποιού είναι φυσικά και η μητέρα του, στην οποία ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ενώ δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες με το γιο της, δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για εκείνον.     Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης μας συστήνει τη μητέρα του. Δείτε πόσο μοιάζουν!

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Το πνεύμα της Καρχηδόνας και η Δύση

Αιγίδα και Γοργόνειο: Το…”iron dome” των Ολύμπιων Θεών

Η απαγωγή του υποστράτηγου Κράιπε και τα φρικτά αντίποινα των ναζι

Έφυγε ξαφνικά απο τη ζωη την Κυριακή 21η Απριλίου ο δημοσιογράφος Μανωλης Σπανακος

Πάσχα 2024: Το ακριβότερο πασχαλιάτικο τραπέζι των τελευταίων χρόνων

Πάμε απο το κακό στο χειρότερο: Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των φαρμάκων που λείπουν από τα ράφια των φαρμαμείων και τα νοσοκομεία!