Κορονοϊός – Lockdown: Τα νέα μέτρα που «κλείδωσαν» – Τι θα αποφασιστεί για την Αττική

00:00 - 30/10/2020

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες δύο εβδομάδες για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα μετά τα συνεχόμενα ρεκόρ κρουσμάτων. Συνολικά στο «κόκκινο» επίπεδο συναγερμού έχουν περάσει 7 περιοχές, καθώς σε καθεστώς lockdown εντάσσονται από σήμερα Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη, ενώ την ίδια μέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. […] The post Κορονοϊός – Lockdown: Τα νέα μέτρα που «κλείδωσαν» – Τι θα αποφασιστεί για την Αττική appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός: Τα νέα μέτρα που «έρχονται» – Προ των πυλών το lockdown

Μπορεί ακόμη να μην έχουν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα για τον κοροναιό από τον πρωθυπουργό για την ανάσχεση της εξάπλωσης της επιδημίας -πράγμα το οποίο θα γίνει μέσα στην ημέρα – ωστόσο οι λοιμωξιολόγοι έχουν περάσει ήδη στο επόμενο επίπεδο επισημαίνοντας πόσο επικίνδυνη θα είναι η κατάσταση αν δεν αποδώσουν ούτε αυτά.

Διαβάστε το στο vita.gr

Κορωνοϊός: Τα δύο μέτρα που προτείνει η επιτροπή ειδικών – Τι θα γίνει με την εστίαση

Μέσα στον Οκτώβριο διπλασιάστηκαν τα κρούσματα και καταγράφηκε το 1/3 των νεκρών της πανδημίας – Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία – Έρχεται μάσκα παντού σε όλη τη χώρα, αναστολή ομαδικών ερασιτεχνικών αθλητικών εκδηλώσεων και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10 Ένας βαρύς επιδημιολογικά Οκτώβριος ετοιμάζεται να δώσει τη σκυτάλη σε έναν κρίσιμο, ίσως και απρόβλεπτο, σε ό,τι αφορά […] The post Κορωνοϊός: Τα δύο μέτρα που προτείνει η επιτροπή ειδικών – Τι θα γίνει με την εστίαση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Κορωνοϊός: Τα δύο μέτρα που προτείνει η επιτροπή ειδικών – Τι θα γίνει με την εστίαση

Μέσα στον Οκτώβριο διπλασιάστηκαν τα κρούσματα και καταγράφηκε το 1/3 των νεκρών της πανδημίας – Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία – Έρχεται μάσκα παντού σε όλη τη χώρα, αναστολή ομαδικών ερασιτεχνικών αθλητικών εκδηλώσεων και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10 Ένας βαρύς επιδημιολογικά Οκτώβριος ετοιμάζεται να δώσει τη σκυτάλη σε έναν κρίσιμο, ίσως και απρόβλεπτο, σε ό,τι αφορά ... The post Κορωνοϊός: Τα δύο μέτρα που προτείνει η επιτροπή ειδικών – Τι θα γίνει με την εστίαση appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι