Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο στις 12:00 για την πανδημία του κορονοϊού

17:33 - 04/11/2020

Ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού θα κάνει αύριο στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. To άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο στις 12:00 για την πανδημία του κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία

Δίπλα στον Πρωθυπουργό θα είναι και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας The post Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανακοινώσεις αύριο στις 12.00 για τον κορωνοϊό

Μητσοτάκης μαζί με Τσιόδρα! Πάμε για πανελλαδικό Lockdown;;; Το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανακοινώσεις αύριο στις 12.00 για τον κορωνοϊό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο στις 12:00 για την πανδημία του κορονοϊού

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο στις 12:00 για την πανδημία του κορονοϊού

Ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού θα κάνει αύριο στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. The post Διάγγελμα Μητσοτάκη αύριο στις 12:00 για την πανδημία του κορονοϊού appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία

Εκτακτο διάγγελμα θα κάνει την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι έκτακτες ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό θα γίνουν στις 12:00 και ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Στην ενημέρωση για τον κορονοϊό θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία

AgrinioPress Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά … Κορωνοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία

Ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού θα κάνει αύριο στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και μαζί του θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Διαβάστε επίσης: Eισήγηση «βόμβα» από τους επιστήμονες: Γενικό lockdown σε όλη την Ελλάδα, τώρα! Πηγή The post Διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για την πανδημία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη για την πανδημία – Πληροφορίες για ανακοίνωση ολικού lockdown!

Ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού θα κάνει αύριο στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και μαζί του θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες μιλούν είτε για ολικό lockdown είτε για lockdown στην Αττική. Οι ίδιες […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Νέες ανακοινώσεις Μητσοτάκη αύριο Πέμπτη για τον κορωνοϊό

Ανακοινώσεις για την πανδημία του κορωνοϊού θα κάνει αύριο στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα... The post Νέες ανακοινώσεις Μητσοτάκη αύριο Πέμπτη για τον κορωνοϊό appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πλάκωσαν στο ξύλο τον Sin Boy σε κομμωτήριο την ώρα που έκανε live μετάδοση

Βαλτιμόρη: Ακόμα και στα 4 δισ. ευρώ το κόστος των συνεπειών του ναυαγίου του Dali – «Αδιανόητο» το έργο ανοικοδόμησης

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Εταιρείες Διαχείρισης: Σε λειτουργία μπαίνει την 1η Απριλίου η πλατφόρμα e-servicing

Ζέστη και λιακάδα σε όλη τη χώρα σήμερα

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα