Λύγισε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του
02:09 - 10/11/2020
Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος κι εξομολογήθηκε στο Νίκο Χατζηνικολάου για το πως νιώθει που δύο αγαπημένα […]
The post Λύγισε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λάκης Λαζόπουλος βουρκώνει όταν μιλάει για τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του
«Μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι, δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει», λέει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Λάκης Λαζόπουλος: Βούρκωσε μιλώντας για τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του
Ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» κι έδωσε μία συνέντευξη καρδιάς στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛάκης Λαζόπουλος: Λύγισε μιλώντας για τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Λάκης Λαζόπουλος. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΛάκης Λαζόπουλος : Συγκινήθηκε μιλώντας για την απώλεια της γυναίκας του
Ο δημοφιλής ηθοποιός με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια μίλησε για πολλά
Διαβάστε το στο vita.grΛαζόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: Οι δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του
Λαζόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: Οι δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε τον Λάκη Λαζόπουλο στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί. “Ο δημιουργός δεν πρέπει να υποκύπτει στην κριτική. Η σάτιρα είναι πουλί ελεύθερο και πετάει” σημείωσε. “ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ” τόνισε. “Πάντα ήμουν στον προοδευτικό […]
The post Λαζόπουλος Ενώπιος Ενωπίω: Οι δύο μεγάλες απώλειες της ζωής του appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr