Λάκης Λαζόπουλος: Έχω τρόπους να μιλάω με τους ανθρώπους κι ας έφυγαν

09:18 - 10/11/2020

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» για την απώλεια της μητέρας του και της γυναίκας του, της Τασούλας.Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στο στούντιο του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου για μια αποκαλυπτική συζήτηση για την δημόσια και την ιδιωτική ζωή του σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον ίδιο. Έχοντας ολοκληρώσει το βιβλίο που έγραψε για την μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο, η οποία έφυγε το φθινόπωρο σε ηλικία μόλις 60 ετών, ο ηθοποιός και συγγραφέας ένιωσε πια δυνατός για να μιλήσει για την συντριπτική απώλεια της Τασούλας, της γυναίκας που τον συντρόφεψε από τα φοιτητικά του χρόνια στην Κομοτινή και του χάρισε το μοναδι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Έχω τρόπους να μιλάω και ας φεύγουν οι άνθρωποι

Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος κι εξομολογήθηκε στο Νίκο Χατζηνικολάου για το πως νιώθει που δύο αγαπημένα του πρόσωπα έχουν φύγει από την ζωή, η μητέρα του και η σύζυγός του Τασούλα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η συγκίνηση του Λάκη Λαζόπουλου: Έχω τρόπους να μιλάω και ας φεύγουν οι άνθρωποι…

Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου

Διαβάστε το στο entertv.gr

Λάκης Λαζόπουλος: "Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι" (video)

"Mου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά