Βίκτορ Φοντ: «Ο Μέσι πρέπει να μείνει στη Μπαρτσελόνα»

00:01 - 18/11/2020

Ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα, ώστε να ηγηθεί της ομάδας για το υπόλοιπο της καριέρας του και να διαδραματίσει στρατηγικό ρόλο στο κλαμπ όταν αποσυρθεί, υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία του συλλόγου, Βίκτορ Φοντ σε συνέντευξή του στο Reuters την Τρίτη (19/11). The post Βίκτορ Φοντ: «Ο Μέσι πρέπει να μείνει στη Μπαρτσελόνα» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ-Μέσι: «Βαρέθηκα να είμαι το πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα»

ΒΙΝΤΕΟ-Μέσι: «Βαρέθηκα να είμαι το πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα» 18/11/2020 Ένα ξέσπασμα που δεν μας έχει συνηθίσει έκανε σήμερα ο Λιονέλ Μέσι. Κατά την επιστροφή του στη Βαρκελώνη από τις υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής, σταμάτησε, για να υπογράψει κάποια αυτόγραφα και τότε κλήθηκε από έναν ρεπόρτερ να σχολιάσει όσα του καταλόγισε για ηγεμονική συμπεριφορά ο πρώην μάνατζερ του Αντουάν Γκριεζμάν.  Η απάντηση του «Λέο»; «Βαρέθηκα να είμαι πάντα εγώ το πρόβλημα για όλα στην Μπαρτσελόνα », τόνισε φανερά ενοχλημένος ο Αργεντινός σούπερ σταρ.   

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

Ο Φοντ είναι ο πρώτος υποψήφιος για να κερδίσει τις εκλογές στις 24 Ιανουαρίου και θεωρεί ότι ο καλύτερος αμειβόμενος παίκτης στον κόσμο, μπορεί να πειστεί για να παραμείνει στο «Καμπ Νου».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων