Στο νοσοκομείο με κορονοϊό εισήχθη και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη!

12:09 - 18/11/2020

Όπως έγινε χθες γνωστό, ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό. Ο γνωστός παρουσιαστής έστειλε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα από το κρεβάτι του ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Στο νοσοκομείο με κορονοϊό εισήχθη και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται από χθες σε σοβαρή κατάσταση, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι σε παρόμοια κατάσταση νοσηλεύεται και η σύντροφός του... The post Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο νοσοκομείο και ο Γιώργος Μαυρίδης – Είδες;

Θα μπορούσε η περίπτωση ενός γνωστού παρουσιαστή που νόσησε από κορονοϊό και το ανακοίνωσε με δραματικό τρόπο να αφυπνίσει κάποιους αμετανόητους αρνητές; Θα πείτε, δεν διαβάζουν όλα τα τραγικά που συμβαίνουν γύρω μας; Οταν όμως το δυσάρεστο νέο έρχεται από άνθρωπο αναγνωρίσιμο και συμπαθή στο κοινό, ίσως κάτι αλλάζει The post Στο νοσοκομείο και ο Γιώργος Μαυρίδης – Είδες; appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη! (βίντεο)

Όπως έγινε χθες γνωστό, ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό. Ο γνωστός παρουσιαστής έστειλε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα από το κρεβάτι του πόνου. Μάλιστα, όπως είπε, και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια νοσεί από τον covid-19. Η ίδια παραχώρησε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο με αναπνευστήρα και η σύντροφος του Μαυρίδη

Δυστυχώς τα δεδομένα δεν είναι καλά για το ζευγάρι Μαυρίδη-Καθάργια.   Ο Γιώργος νοσηλεύεται εδώ και πέντε ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με πολύ βαριά συμπτώματα του κορονοϊού και σήμερα έγινε γνωστό πως και η σύντροφος του, Κρίστη Καθάργια, εισήχθη στο νοσοκομείο.     Η κατάσταση της είναι σοβαρή και έχει μπει σύμφωνα με πληροφορίες σε αναπνευστήρα που λειτουργεί υποστηρικτικά στην ανάσα της.   Ευχόμαστε περαστικά και στους δυο και γρήγορη επάνοδο. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στο νοσοκομείο με αναπνευστήρα και η σύντροφος του Μαυρίδη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εφορία: Όλες οι αλλαγές στο έντυπο Ε3 για δήλωση εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα

Επίδομα μητρότητας: Τα SOS για την καταβολή του σε επαγγελματίες και αγρότισσες

Γιατί η αγορά βλέπει φθηνό φυσικό αέριο για το υπόλοιπο της δεκαετίας

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές σε Κεντρική και Ανατολικό Αιγαίο

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Οι περιοχές σε «κόκκινο» συναγερμό και πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στα πλέι οφ της Euroleague και στη Ρεάλ Μαδρίτης