Συνελήφθη στην Κηφισιά ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

00:00 - 25/11/2020

Συνελήφθη με παραγγελία εισαγγελέα ο Μπάμπης Βωβός και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις “χειροπέδες” στον γνωστό κατασκευαστή Μπάμπη Βωβό ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συνελήφθη στην Κηφισιά ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προφυλακίστηκε ο Μπάμπης Βωβός

Χειροπέδες στον γνωστό κατασκευαστή Μπάμπη Βωβό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς. Η σύλληψή του έγινε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου...

Διαβάστε το στο Zougla

Συνελήφθη για χρέη ο Μπάμπης Βωβός

Ο Μπάμπης Βωβός συνελήφθη στην Κηφισιά για χρέη προς το Δημόσιο και την Τετάρτη (25/11) αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Χειροπέδες στον επιχειρηματία Μπάμπη Βωβό

Συνελήφθη στην Κηφισιά, ο 87χρονος επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός για χρέη προς το δημόσιο και φοροδιαφυγή...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνελήφθη στην Κηφισιά για φοροδιαφυγή ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

Χειροπέδες στον γνωστό κατασκευαστή Μπάμπη Βωβό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς. Η σύλληψη του κατασκευαστή έγινε στις 21 Νοεμβρίου στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του 88χρονου επιχειρηματία εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να βρεθεί στη φυλακή είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Βωβός είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική. Στις 22 Φεβρουαρίου 2013 είχε συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο.

Διαβάστε το στο

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Ο 87χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στην Κηφισιά για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του

Διαβάστε το στο lifo.gr

Συνελήφθη στην Κηφισιά ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη με παραγγελία εισαγγελέα ο Μπάμπης Βωβός και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Σύμφωνα To άρθρο Συνελήφθη στην Κηφισιά ο 88χρονος Μπάμπης Βωβός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συνελήφθη για χρέη ο Μπάμπης Βωβός

Κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το πρωί πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Συνελήφθη ξανά ο Μπάμπης Βωβός για χρέη

Συνελήφθη στην Κηφισιά, ο Μπάμπης Βωβός. Ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνεληφθη την Κυριακή στην περιοχή της Κηφισιάς από το Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής μετά από εισαγγελική παραγγελία για χρέη και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί στη φυλακή. Ο ηλικιωμένος, το πρωί της Τετάρτης θα μεταχθεί από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ όπου κρατείται στον Εισαγγελέα […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο Μπάμπης Βωβός

Σήμερα το πρωί θα μεταχθεί από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ όπου κρατείται, στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών ο Μπάμπης Βωβός που συνελήφθη στην Κηφισιά. Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου. Ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνεληφθη την Κυριακή στην περιοχή της […] The post Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο Μπάμπης Βωβός first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη το Σάββατο από το αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς ο κατασκευαστής και επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός. Σε βάρος του 87χρονου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις για φοροδιαφυγή. Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και από εκεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών ο οποίος διέταξε τη φυλάκισή του για το ένα από τα δύο αδικήματα. Ο Μπάμπης Βωβός το πρωί της Τετάρτης θα μεταχθεί στον […] The post Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γιατί πραγματικά συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Συνελήφθη στην Κηφισιά, ο γνωστός επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός. Ο 87χρονος κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός συνελήφθη την Κυριακή από το Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για φοροδιαφυγή, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Ο Μπάμπης Βωβός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών και κρατείται στο Α.Τ. Κηφισιάς. Ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνεληφθη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιατί πραγματικά συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συνελήφθη για χρέη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Ο 87χρονος κατασκευαστής κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Διαβάστε το στο news.gr

Συνελήφθη για χρέη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Στη σύλληψη του επιχειρηματία, Μπάμπη Βωβού, προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί του Α.Τ. Κηφισιάς. Ο 87χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε από το τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, καθώς εκκρεμούσαν εις βάρος του δύο αποφάσεις σύλληψης για φοροδιαφυγή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και από εκεί στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, ο οποίος διέταξε τη φυλάκισή του για το ένα […]

Διαβάστε το στο

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός

O γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός

O γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαρωτική νίκη της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα του VMRO-DPMNE στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία

Ηλίας Βρεττός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Με πήραν και ταρακουνήθηκα

Μασκοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Στοκχόλμη - Βίντεο από την επίθεση

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα

Οι Χούθι έπληξαν με πυραύλους 2 φορτηγά πλοία και ένα καταδρομικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ