Γιατροί όλων των ειδικοτήτων στη «μάχη» της πανδημίας στο Μποδοσάκειο – 29 νέα εξιτήρια – Πόσοι νοσηλεύονται σήμερα -Ο Σταύρος Παπασωτηρίου, διοικητής του Νοσοκομείου για τη διαχείριση του COVID19 και την προσπάθειες στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό

15:26 - 30/11/2020

Πάνω από 29 εξιτήρια ασθενών με covid19, που αποθεραπεύτηκαν έχουν γίνει μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν έχουν καταγραφεί απώλειες το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα 35 ασθενείς νοσηλεύονται με covid σε απλές κλίνες και ακόμη 6 σε ΜΕΘ, ενώ νοσηλεύονται επιπλέον ύποπτα κρούσματα. Μιλώντας ... The post Γιατροί όλων των ειδικοτήτων στη «μάχη» της πανδημίας στο Μποδοσάκειο – 29 νέα εξιτήρια – Πόσοι νοσηλεύονται σήμερα -Ο Σταύρος Παπασωτηρίου, διοικητής του Νοσοκομείου για τη διαχείριση του COVID19 και την προσπάθειες στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Youth Pass: Έως πότε πρέπει να έχουν λάβει τις κάρτες οι δικαιούχοι

Τις λύσεις στις προκλήσεις προοπτικές που προσφέρει παρουσίασε σε ημερίδα η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στην Πτολεμαΐδα

Για τένις στην Πτολεμαΐδα ο Α. Γεωργιάδης- Το μήνυμα του για την διάδοση του αθλήματος

Γ΄ Εθνική: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Εορδαϊκό σήμερα στις 15:30 στην Ζάκυνθο

Το βάρος της ανύψωσης των ποσοστών του κόμματος στους ώμους του Άδωνι;- Από την στήλη ΑΝΕΜΟΔΕΙΚΤΗΣ (20/4)

Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Φλωρίνης κ.κ. Ειρηναίου εψάλη ο “Ακάθιστος Ύμνος” στον Ι.Ν. Αγίων Νεομαρτύρων Πτολεμαΐδας (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)