Τώρα: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ)

17:43 - 01/12/2020

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης, Μαρία Σαμολαδά... The post Τώρα: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Φάρσα ήταν το τηλεφώνημα για βόμβα στο «Παπαγεωργίου»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, 01.12.2020, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη : Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο in.gr

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θεσσαλονίκη : Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο tovima

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα τώρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

Tηλεφώνημα για βόμβα πριν από λίγο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. The post Τηλεφώνημα για βόμβα τώρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός στις Αρχές

Διαβάστε το στο lifo.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα από την αστυνομία

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ύστερα

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης για τοποθέτηση βόμβας.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Στην πτέρυγα covid

Ο άγνωστος που κάλεσε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης είπε ότι η βόμβα έχει τοποθετηθεί στην πτέρυγα που προορίζεται για τα περιστατικά κορονοϊού.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός σήμανε μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Συναγερμός σήμανε ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου, δηλαδή στην κλινική Covid-19 του «Παπαγεωργίου». Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με […] The post Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Tue, 01/12/2020 - 18:13

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από αναφορές για απειλητικό τηλέφωνο για βόμβα. Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις για έρευνα μαζί με κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η κλήση έγινε στο 166 και ο άγνωστος τόνισε πως έχει τοποθετεί βόμβα στην κλινική […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία στην Θεσσαλονίκη καθώς έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε […] The post Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» (upd)

(upd): Φάρσα ήταν τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. (Αρχικό κείμενο 18:52) Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, δηλαδή στην κλινική Covid-19 του Παπαγεωργίου. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Έκτακτο: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο 166, στο οποίο άγνωστος προειδοποιούσε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, στον όροφο δηλαδή όπου βρίσκονται οι κλινικές COVID-19. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρχές και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, με […]

Διαβάστε το στο

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το τηλεφώνημα έγινε στο ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί του τμήματος…

Διαβάστε το στο politik.gr

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να ξεκινήσουν έρευνα υπό την υποστήριξη του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, ... The post Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στη Θεσσαλονίκη το νοσοκομείο Παπαγεωργίου δέχτηκε πριν λίγη ώρα τηλεφώνημα για βόμβα.Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, δηλαδή στην κλινική Covid-19 του Παπαγεωργίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είσοδος στο νοσοκομείο που εφημερεύει δεν έχει απαγορευτεί για τους ασθενείς και για τα περιστατικά που

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», στον όροφο της κλινικής Covid-19

Tηλεφώνημα για βόμβα: Σημειώνεται ότι η είσοδος στο νοσοκομείο, που εφημερεύει, δεν έχει απαγορευθεί για τους ασθενείς και για τα περιστατικά που φθάνουν με ασθενοφόρα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου -Στον όροφο της κλινικής Covid-19

AgrinioPress Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου -Στον όροφο της κλινικής Covid-19 Συναγερμός σήμανε μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον … Θεσσαλονίκη: Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου -Στον όροφο της κλινικής Covid-19 Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να ξεκινήσουν έρευνα υπό την υποστήριξη του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών). Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, […] The post Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Έρευνα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το τηλεφώνημα έγινε στο ΕΚΑΒ και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου, δηλαδή στην κλινική Covid-19. Αμέσως, αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, μετέβησαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και πραγματοποιούν έρευνες που βρίσκονται σε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Tηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», στον όροφο της κλινικής Covid-19

Tηλεφώνημα για βόμβα: Σημειώνεται ότι η είσοδος στο νοσοκομείο, που εφημερεύει, δεν έχει απαγορευθεί για τους ασθενείς και για τα περιστατικά που φθάνουν με ασθενοφόρα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)