Ευρωπαϊκή διάκριση για το φωτογράφο Νίκο Σιάμο

18:52 - 01/12/2020

AgrinioPress Ευρωπαϊκή διάκριση για το φωτογράφο Νίκο Σιάμο Ακόμη μια σημαντική διάκριση έλαβε ο καταξιωμένος φωτογράφος από το Μεσολόγγι, Νίκος Σιάμος. Αυτή τη φορά, συμμετέχοντας στον ετήσιο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φωτογραφίας WPE 2020, αναδείχθηκε 5ος λαμβάνοντας παράλληλα και μεμονωμένα βραβεία για τις διακριθείσες εικόνες του. Το WPE είναι ένας Ευρωπαϊκός Φωτογραφικός Οργανισμός με έδρα το Παρίσι, που απαριθμεί 6.500 και πλέον φωτογράφους από όλο … Ευρωπαϊκή διάκριση για το φωτογράφο Νίκο Σιάμο Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρωπαϊκή διάκριση για το φωτογράφο Νίκο Σιάμο

Ακόμη μια σημαντική διάκριση έλαβε ο καταξιωμένος φωτογράφος από το Μεσολόγγι, Νίκος Σιάμος. Αυτή τη φορά, συμμετέχοντας στον ετήσιο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φωτογραφίας WPE 2020, αναδείχθηκε 5ος λαμβάνοντας παράλληλα και μεμονωμένα βραβεία για τις διακριθείσες εικόνες του. Το WPE είναι ένας Ευρωπαϊκός Φωτογραφικός Οργανισμός με έδρα το Παρίσι, που απαριθμεί 6.500 και πλέον φωτογράφους από όλο ... The post Ευρωπαϊκή διάκριση για το φωτογράφο Νίκο Σιάμο appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»