Υπουργείο Παιδείας: Ξανά αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

16:17 - 19/11/2019

Το «βάρος» των αλλαγών θα αναλάβει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής με τον Εθνικό Οργανισμό Εξετάσεων – Επανέρχονται Εθνικό Απολυτήριο και Τράπεζα Θεμάτων Την επαναφορά δοκιμασμένων -και κατά πολλούς αποτυχημένων- μέτρων μελετά το υπουργείο Παιδείας στον δρόμο για την αλλαγή του λυκείου και του συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ. Το «βάρος» των αλλαγών που προγραμματίζονται φαίνεται πως ... The post Υπουργείο Παιδείας: Ξανά αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπουργείο Παιδείας: Νέες αλλαγές στο Λύκειο - Πώς θα γίνεται η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων φαίνεται ότι θα αναλάβουν το «βάρος» των μεγάλων αλλαγών που…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έρχονται νέες αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Ξανά αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε το στο lifo.gr

Πανελλήνιες: «Άνω κάτω» πάλι το Λύκειο - Αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Αλλαγές στην διαξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων και στην είσοδο υποψηφίων στην τριτομάθμια εκπαίδευση μελετά το υπουργείο Παιδείας.Ήδη σήμερα η υπουργός Παιδείας, κυρία Κεραμέως, ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΕΠ, υπό την προεδρία του καθηγητή Γιάννη Αντωνίου, δίνοντας ταυτόχρονα και το «στίγμα» των αλλαγών που σύντομα θα ακολουθήσουν. Στο μυαλό του νέου προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής υπάρχει η επαναφορά της Τράπεζας Θεμάτων και η καθιέρωση εθνικού απολυτηρίου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ. Μάλιστα, ο ίδιος έχει σκοπό να καλέσει τους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας σε ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου να «στηθεί» η τράπεζα θεμά

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

AEI: Έρχονται (ξανά) αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής

Τη νέα σύνθεση του Δ.Σ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, υπό την προεδρία του καθηγητή Γιάννη Αντωνίου, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα των αλλαγών που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε το στο

Υπουργείο Παιδείας: Ξανά αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Το «βάρος» των αλλαγών θα αναλάβει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής με τον Εθνικό Οργανισμό Εξετάσεων Την επαναφορά δοκιμασμένων –και κατά πολλούς αποτυχημένων- μέτρων μελετά το υπουργείο Παιδείας στον δρόμο για την αλλαγή του λυκείου και του συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ. Το «βάρος» των αλλαγών που προγραμματίζονται φαίνεται πως θα αναλάβει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) με τον Εθνικό Οργανισμό […] The post Υπουργείο Παιδείας: Ξανά αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Υπουργείο Παιδείας: Ξανά αλλαγές στο λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Το «βάρος» των αλλαγών θα αναλάβει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής με τον Εθνικό Οργανισμό Εξετάσεων - Επανέρχονται Εθνικό Απολυτήριο και Τράπεζα Θεμάτων.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Πανελλήνιες: «Άνω κάτω» πάλι το Λύκειο – Αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Αλλαγές στην διαξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων και στην είσοδο υποψηφίων στην τριτομάθμια εκπαίδευση μελετά το υπουργείο Παιδείας. Ήδη σήμερα η υπουργός Παιδείας, κυρία Κεραμέως, ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΕΠ, υπό την προεδρία του καθηγητή Γιάννη Αντωνίου, δίνοντας ταυτόχρονα και το «στίγμα» των αλλαγών που σύντομα θα ακολουθήσουν. Στο μυαλό του νέου … The post Πανελλήνιες: «Άνω κάτω» πάλι το Λύκειο – Αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Υπουργείο Παιδείας: Νέες αλλαγές στο Λύκειο – Πώς θα γίνεται η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων φαίνεται ότι θα αναλάβουν το «βάρος» των μεγάλων αλλαγών που μελετά το υπουργείο Παιδείας για το λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ. «Είμαι πεπεισμένη ότι το ΙΕΠ θα σταθεί πολύτιμος αρωγός στο έργο μας», δήλωσε σήμερα, Τρίτη (19/11), η υπουργός Παιδείας με αφορμή τον […] The post Υπουργείο Παιδείας: Νέες αλλαγές στο Λύκειο – Πώς θα γίνεται η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Γιορτές Εξόδου: Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά στο Μεσολόγγι

Έρχονται στο Αγρίνιο «Τα τρία γουρουνάκια» – Η νέα παιδική παράσταση του Μικρού Θεάτρου Λάρισας

Αίγυπτος: 28 χρόνια από την επίθεση με 18 νεκρούς Έλληνες – «Θα με είχαν αποτελειώσει» λέει γυναίκα που επέζησε

Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη πάνω από 2 ευρώ – Γιατί είναι στα ύψη η τιμή της

Πλατεία Δυο Ρεμάτων: «όχι στους βανδαλισμούς, να αναδεικνύεται η βρύση», λένε συμπολίτες

Έρχεται νέο υγιεινό «μενού» στα κυλικεία των σχολείων – Τι αλλάζει