Καιρός: Που θα χτυπήσει σήμερα το κύμα κακοκαιρίας – Δρόμοι ποτάμια στη Χαλκιδική

07:00 - 20/11/2019

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα. Πλημμύρισαν δρόμοι στη Χαλκιδική, απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική δυο οδηγοί. Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένα σπίτια σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο. Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες από βροχές (και λασποβροχές) και καταιγίδες. Ο καιρός σήμερα, η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ. To άρθρο Καιρός: Που θα χτυπήσει σήμερα το κύμα κακοκαιρίας – Δρόμοι ποτάμια στη Χαλκιδική δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός: Που θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας

Προβλήματα στη Χαλκιδική και τα νησιά του Ιονίου έφερε η κακοκαιρία που από χθες πλήττει ξανά τη χώρα καθώς ο καιρός έχει χειροτερέψει ξανά. Σήμερα, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένονται τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής και βορειοδυτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με λίγες βροχές […] The post Καιρός: Που θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Καιρός: Που θα χτυπήσει σήμερα το κύμα κακοκαιρίας – Δρόμοι ποτάμια στη Χαλκιδική

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα. Πλημμύρισαν δρόμοι στη Χαλκιδική, απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική δυο οδηγοί. Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένα σπίτια σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο. Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες από βροχές (και λασποβροχές) και καταιγίδες. Ο καιρός σήμερα, η αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ. Προβλήματα στη Χαλκιδική και […] The post Καιρός: Που θα χτυπήσει σήμερα το κύμα κακοκαιρίας – Δρόμοι ποτάμια στη Χαλκιδική appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου

United Group: Αυξήθηκαν κατά 7% τα ενοποιημένα έσοδα το 2023

Flexopack: Αύξηση 7% των κερδών μετά φόρων το 2023

Lavipharm: Τι ειπώθηκε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της

Τα πτώματα 14 μεταναστών βρέθηκαν στο νησί Τζέρμπα της Τυνησίας