Η επιστροφή του Μουρίνιο στους πάγκους! Ανέλαβε την Τότεναμ

08:55 - 20/11/2019

Είναι επίσημο! Νέος προπονητής της Τότεναμ μετά την απομάκρυνση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022-23. Ο «Special One» ήταν χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2018 όταν και είχε απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. The post Η επιστροφή του Μουρίνιο στους πάγκους! Ανέλαβε την Τότεναμ appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η πρώτη φωτογραφία του Μουρίνιο με τη φανέλα της Τότεναμ! (pics)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πόζαρε χαμογελαστός κρατώντας τη φανέλα της Τότεναμ στο προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας επιστρέφοντας στους πάγκους περίπου έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από τη Γιουνάιτεντ!

Διαβάστε το στο Gazzetta

Οριστικό: Ο Μουρίνιο στον δρόμο του Ολυμπιακού – Ανέλαβε την Τότεναμ

Μόλις λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο από τον πάγκο, η διοίκηση της […] The post Οριστικό: Ο Μουρίνιο στον δρόμο του Ολυμπιακού – Ανέλαβε την Τότεναμ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Μουρίνιο ανέλαβε την Τότεναμ

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ο Μουρίνιο αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Τότεταναμ στη θέση του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Είναι επίσημο: Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την Τότεναμ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο από σήμερα είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Οι πρώτες δώδεκα ημέρες του Μουρίνιο και η … ιστορία του με την Τότεναμ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ, θα καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «πετεινών» το ερχόμενο Σάββατο, λίγο μετά το μεσημέρι, όταν η νέα του ομάδα θα φιλοξενηθεί από την Γουέστ Χαμ του Μανουέλ Πελεγκρίνι. The post Οι πρώτες δώδεκα ημέρες του Μουρίνιο και η … ιστορία του με την Τότεναμ appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Η πρώτη φωτογραφία του Μουρίνιο με τη φανέλα της Τότεναμ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Τότεναμ.Υπέγραψε ως το 2023 και πιάνει αμέσως δουλειά, καθώς θα είναι στον πάγκο των Λονδρέζων στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ (23/11, 14:30) και κατόπιν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League (26/11, 22:00). Η Τότεναμ έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία, στην οποία ο Πορτογάλος προπονητής κρατά τη φανέλα της νέας του ομάδας και τον καλωσόρισε.Η σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας

Καλλιάνος σε Γεωργιάδη: Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, σε ευχαριστώ για το ανθρώπινο μήνυμά σου – Δε φταις εσύ, φταίει η κλινική

Έντονες αντιδράσεις επαγγελματιών για το άτυπο πλαφόν 10 ευρώ στα αμνοερίφια

Περιοδεία ΠΥΞ-ΛΑΞ συνοδεία κλασικής ορχήστρας