ΣΥΡΙΖΑ: Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό

16:13 - 20/11/2019

Με ανακοίνωσή του το ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την διαχείριση του προσφυγικού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ήρθε αντιμέτωπος μετεκλογικά με τον χυδαίο λαϊκισμό που ο ίδιος καλλιέργησε και τον οποίο θερίζει τώρα με τις αντιδράσεις βουλευτών, δημάρχων και περιφερειαρχών της ΝΔ, επιβεβαιώνει σήμερα το μπάχαλο που δημιούργησε ανακοινώνοντας για […] The post ΣΥΡΙΖΑ: Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιούργησε μπάχαλο στο προσφυγικό

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκαν σήμερα για την αποσυμφόρηση των νησιών. To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιούργησε μπάχαλο στο προσφυγικό δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν το μπάχαλο στο προσφυγικό

"Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του θέματος. Σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, τονίζει ότι με αυτά "ούτε η κατάσταση στα νησιά θα βελτιωθεί, ούτε προφανώς οι συνθήκες για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα γίνουν καλύτερες". Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "ο κ. Μητσοτάκης, αφού ήρθε αντιμέτωπος μετεκλογικά με τον χυδαίο λαϊκισμό που ο ίδιος καλλιέργησε και τον οποίο θερίζει τώρα με τις αντιδράσεις βουλευτών, δημάρχων και περιφερειαρχών της ΝΔ, επιβεβαιώνει σήμερα το μπάχαλο που δημιούργησε ανακοινώνοντας για πολλοστή φορά "σχέδιο" διαχείρισης

Διαβάστε το στο thestival.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν το μπάχαλο στο προσφυγικό

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι οι εξαγγελίες της, «επιβεβαιώνουν το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό». Σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, τονίζει ότι με αυτά «ούτε η κατάσταση στα νησιά θα βελτιωθεί, ούτε προφανώς οι συνθήκες για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα γίνουν καλύτερες». Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του το κόμμα της […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιούργησε μπάχαλο στο προσφυγικό

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκαν σήμερα για την αποσυμφόρηση των νησιών. Μόλις λίγες ώρες κράτησε η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα πως με «αίσθηση ευθύνης» θα στηρίξει την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό και στην προσπάθεια αποσυμφόρησης των νησιών. […] The post ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιούργησε μπάχαλο στο προσφυγικό appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

G7: Όχι νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή – Στο τραπέζι η χρησιμοποίηση «παγωμένων» ρωσικών κεφαλαίων υπέρ της Ουκρανίας

Τηλεδιάσκεψη Γεραπετρίτη και Κεραμέως με Έλληνες πρέσβεις και προξενους για την επιστολική ψήφο

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Πού και πότε θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

ΑΑΔΕ: Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Φορολογίας Κεφαλαίου Αττικής την Δευτέρα 22 /4

Για 2η συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς ενισχύει το έργο της UNICEF για την προστασία των παιδιών

Τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων