Premier League: Επιτέλους ντέρμπι κορυφής το Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

10:39 - 17/01/2021

Με το ντέρμπι από τα... παλιά να ξεχωρίζει από το πρόγραμμά της, συνεχίζεται την Κυριακή (17/1) η 19η αγωνιστική της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έμειναν στο 0-0 Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 στο «Άνφιλντ». Ένα...

Διαβάστε το στο Zougla

Live: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρακολουθήστε Live το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ»!

Διαβάστε το στο in.gr

Premier League: Επιτέλους ντέρμπι κορυφής το Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το απόλυτο ντέρμπι της Αγγλίας όπως του… αρμόζει!Το απόγευμα της Κυριακής (17/1, 18:30) η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Με την ειδική συνθήκη ότι οι δύο ιστορικά μεγάλες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου μάχονται εκ νέου στα ίσα για την κατάκτηση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Οι «κόκκινοι διάβολοι», λοιπόν, πηγαίνουν στο […] The post Premier League: Επιτέλους ντέρμπι κορυφής το Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Premier League: Όλα «μηδέν» στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλα τα αποτελέσματα

Ισόπαλο και χωρίς γκολ έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τους «μπέμπηδες» στην κορυφή της κατάταξης, δύο βαθμούς πάνω από τη Λέστερ και τρεις μπροστά από τους περσινούς πρωταθλητές, οι οποίοι έχουν ένα ματς περισσότερο. Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι δεν πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις, καθώς η Γιουνάιτεντ άφησε την κατοχή στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Αντίθετα, η ομάδα του Σόλσκιερ απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Μπρούνο Φερνάντες (φάουλ λίγο άουτ στο 34΄, σουτ που απέκρουσε με το πόδι ο Άλισον στο 75΄) κι άλλη μία (84΄) με σουτ του Πογκμπά που έδιωξ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σε εξέλιξη το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε εξέλιξη το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 17/01/2021 Ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα πρώτα επτά λεπτά οι ομάδες είναι ισόπαλες χωρίς γκολ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Ο μεγάλος ύπνος

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα