Ασημακοπούλου: «Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η Ε.Ε. στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο»

15:28 - 19/01/2021

Ψηφίζεται σήμερα με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αναθεώρηση του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί Επιβολής με εισηγήτρια εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ε.Κ., Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο αναθεωρημένος Κανονισμός περί Επιβολής αποτελεί ένα μέσο υπεράσπισης των εμπορικών […] The post Ασημακοπούλου: «Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η Ε.Ε. στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασημακοπούλου: Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η ΕΕ στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο

Ψηφίζεται, σήμερα, από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αναθεώρηση του «Κανονισμού της ΕΕ περί Επιβολής» με εισηγήτρια, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την ευρωβουλευτή της ΝΔ και αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ο αναθεωρημένος «Κανονισμός περί Επιβολής» αποτελεί «ένα μέσο υπεράσπισης των εμπορικών συμφερόντων και δικαιωμάτων της ΕΕ, όταν οι […] The post Ασημακοπούλου: Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η ΕΕ στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ά-Μ Ασημακοπούλου: Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η ΕΕ στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο, η αναθεώρηση του Κανονισμού περί Επιβολής

Ψηφίζεται, σήμερα, από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αναθεώρηση του «Κανονισμού της ΕΕ περί Επιβολής» με εισηγήτρια, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την ευρωβουλευτή της ΝΔ και αντιπρόεδρο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ασημακοπούλου: Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η ΕE στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο

Ψηφίζεται, σήμερα, από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αναθεώρηση του «Κανονισμού της ΕΕ περί Επιβολής» με εισηγήτρια, εκ μέρους... The post Ασημακοπούλου: Ένα ακόμη εργαλείο για να επιβάλλει η ΕE στην Τουρκία τη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Ανακαλύφθηκε νέο ρωσικό κακόβουλο λογισμικό για Windows

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Eντυπωσιακό μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκινητόδρομο (Photos)

Πηγές ΠΑΣΟΚ: «Στο ίδιο ψηφοδέλτιο Μπεκατώρου και Παπανώτας;»

Πάτρα: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε σούπερ μάρκετ

Κασσελάκης: «Οι προοδευτικοί άνθρωποι έχουν προσωπικό δικαίωμα στην πίστη τους» (Video)