Το Public στη λίστα του «Fortune Greece Most Admired Companies 2019»

11:31 - 14/10/2019

Ως μία από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες της Ελλάδας. The post Το Public στη λίστα του «Fortune Greece Most Admired Companies 2019» appeared first on mononews.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Public στη λίστα του ‘’Fortune Greece Most Admired Companies 2019’’

Το Public ως μία από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες της Ελλάδας προκρίθηκε για δεύτερη φορά στη λίστα του Fortune, η οποία επιβραβεύει την καινοτομία και την εταιρική υπευθυνότητα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Το Public στη λίστα του «Fortune Greece Most Admired Companies 2019»

Το Public προκρίθηκε για δεύτερη φορά στη λίστα του Fortune, η οποία επιβραβεύει την καινοτομία […] The post Το Public στη λίστα του «Fortune Greece Most Admired Companies 2019» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Το Public στη λίστα του ‘’Fortune Greece Most Admired Companies 2019’’

Το Public ως μία από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες της Ελλάδας προκρίθηκε για δεύτερη φορά στη λίστα του Fortune, η οποία επιβραβεύει την καινοτομία και την εταιρική υπευθυνότητα

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Το Public ως μία από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες της Ελλάδας στη λίστα του "Fortune Greece Most Admired Companies 2019"

Το Public προκρίθηκε για δεύτερη φορά στη λίστα του Fortune, η οποία επιβραβεύει την καινοτομία και την εταιρική υπευθυνότητα.

Διαβάστε το στο real.gr

Το Public στη λίστα του «Fortune Greece Most Admired Companies 2019»

Το Public προκρίθηκε για δεύτερη φορά στη λίστα του Fortune, η οποία επιβραβεύει την καινοτομία και την εταιρική υπευθυνότηταTo Public, η ελληνική εταιρεία πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που ιδρύθηκε το 2005, ανέβασε για ακόμα μια φορά τον πήχη και κατάφερε για δεύτερη φορά να ξεχωρίσει στην ψηφοφορία του Fortune και να αναδειχθεί ως μία από τις Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρίες στην Ελλάδα για το 2019. Το Public προκρίθηκε στο ‘’TOP20 Most Admired Companies’’, που διοργανώθηκε για 5η χρονιά με τη βοήθεια 1.700 ανώτατων(C-suite) στελεχών από 350 επιχειρήσεις τ The post Το Public στη λίστα του «Fortune Greece Most Admired Companies 2019» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

S&P: Σήμα για νέα αναβάθμιση τους επόμενους μήνες, έθεσε το outlook της Ελλάδας σε θετικό – Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2024

ΠΑΣΟΚ: Οκτώ νέους υποψήφιους για της ευρωεκλογές παρουσίασε το κόμμα

Παπαστεργίου: Έρχονται έργα πληροφορικής για να αλλάξουν τις συνθήκες στο Δημόσιο

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Στις 22 Απριλίου η εγγραφή νέων Μελών στο Μητρώο Εκπαιδευτών

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024 σε σχέση με τον Φεβρουάριο

Θεσσαλία: Κλειστά τα εσπερινά σχολεία ενόψει της κακοκαιρίας