Διαμαρτυρία των Δ.Σ. των συλλόγων Εστίασης Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης στην Περιφέρεια και το Π.Σ. για το πρόγραμμα των 40 εκ. Ευρώ: «Οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί. Χρειαζόμαστε στήριξη και την θέλουμε τώρα πριν να είναι αργά»

19:28 - 19/02/2021

Κοζάνη 19/2/2021 Προς : 1. Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κο Γ. Κασαπίδη 2. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κα Ε. Ντιο Κοιν/ση : Επικεφαλής Παρατάξεων Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κο Θ. Καρυπίδη, κα Γ. Ζεμπιλάδου, κο Α. Τσάκωνα, κο Σ. Πράσσο, κο Χ. Σαββουλίδη Κύριε Περιφερειαρχη, κα Πρόεδρε, όπως γνωρίζετε οι επιχειρήσεις της εστίασης, του λιανεμπορίου καθώς και ... The post Διαμαρτυρία των Δ.Σ. των συλλόγων Εστίασης Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης στην Περιφέρεια και το Π.Σ. για το πρόγραμμα των 40 εκ. Ευρώ: «Οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί. Χρειαζόμαστε στήριξη και την θέλουμε τώρα πριν να είναι αργά» appeared first on e-ptolemeos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Φλωρίνης κ.κ. Ειρηναίου εψάλη ο “Ακάθιστος Ύμνος” στον Ι.Ν. Αγίων Νεομαρτύρων Πτολεμαΐδας (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Το πρωτοσέλιδο του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ του Σαββάτου 20/4 και οι κυριότερες ειδήσεις

Αγριογούρουνο πριν από λίγο έξω από το Ανατολικό (video)

Μεσόβουνο: Καταστροφές άχρηστων πυρομαχικών θα γίνονται 22-25/4 στο Πεδίο Βολής

Στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου ο Υπουργός Υγείας – VIDEO με όσα του έθεσαν διοίκηση, προσωπικό και ασθενείς

Το νέο εορταστικό φυλλάδιο προσφορών των Super Markets “ΠΤΟΛΕΜΑΪΣ ΕΠΕ” από 18/04 έως 16/05