Κυμπουρόπουλος στο Newsbomb.gr: «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;
20:33 - 16/03/2021
Ζήτησε συγγνώμη ο ευρωβουλευτής από τις γυναίκες – Κάνει λόγο για εκμετάλλευση της απόφασής του από τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυμπουρόπουλος: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;»
Την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ύστερα από την απόφασή του να ψηφίσει τροπολογπια κατά των αμβλώσεων, ενώ οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές ψήφισαν «οχι». Μια απόφαση που προκάλεσε σάλο… Ο ίδιος ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, εξήγησε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας ... Περισσότερα
To άρθρο Κυμπουρόπουλος: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κυμπουρόπουλος : Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;
Ο ίδιος, εξήγησε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, αλλά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης.
Διαβάστε το στο Κυμπουρόπουλος : Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;
Ο ίδιος, εξήγησε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, αλλά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης.
Διαβάστε το στο tovimaΚυμπουρόπουλος: Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;
Την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ύστερα από την απόφασή του να ψηφίσει τροπολογπια κατά των αμβλώσεων, ενώ οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές ψήφισαν «οχι».
Διαβάστε το στο thebest.grΚυμπουρόπουλος: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;»
Την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Τόνισε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, αλλά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης. Συγκεκριμένα τόνισε: «Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα των γυναικών στην...
The post Κυμπουρόπουλος: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚυμπουρόπουλος για την ψήφο του κατά των αμβλώσεων: «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;» (vid)
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος Ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες κάνει λόγο για εκμετάλλευση της απόφασής του από τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί την ψήφο του στο «δικαίωμα στη ζωή». Οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν «όχι» στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τη στάση του κ. Κυμπουρόπουλου να προκαλεί αντιδράσεις. Μιλώντας στο Newsbomb.gr επεσήμανε πως η τροπολογία δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέλιος Κυμπουρόπουλος: Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;
Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά των αμβλώσεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚυμπουρόπουλος:«Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;»
«Είμαι υπέρ των αμβλώσεων, σέβομαι και αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα - Αυτή τη στιγμή μιλάμε για μία σπέκουλα η οποία ξεκίνησε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν ψήφισα και δεν θα ψήφιζα κάτι που αφαιρεί το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος των γυναικών» ανέφερε σε νεώτερες δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Το άρθρο Κυμπουρόπουλος:«Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΚυμπουρόπουλος: «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ψήφος του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, κατά των αμβλώσεων. Ο ίδιος απάντησε ότι εκτός από το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, θα πρέπει να προστατευθεί…
Διαβάστε το στο Cnn.grΚυμπουρόπουλος: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;»
Την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ύστερα από την απόφασή του να ψηφίσει τροπολογπια κατά των αμβλώσεων, ενώ οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές ψήφισαν «οχι». Μια απόφαση που προκάλεσε σάλο… Ο ίδιος ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, εξήγησε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚυμπουρόπουλος: Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;
Ο ίδιος, εξήγησε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση, αλλά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης. Τη δική του απάντηση για όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ύστερα από την απόφασή του να ψηφίσει τροπολογπια κατά των αμβλώσεων, ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΚυμπουρόπουλος: «Αν η μάνα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»
Ζήτησε συγγνώμη ο ευρωβουλευτής από τις γυναίκες – Κάνει λόγο για εκμετάλλευση της απόφασής του από τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί την ψήφο του στο «δικαίωμα στη ζωή». Απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν ακόμα και για ρατσιστική συμπεριφορά δίνει μέσω του Newsbomb.gr ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, μετά την απόφασή του να ψηφίσει τροπολογία κατά …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚυμπουρόπουλος: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος θα με σκότωνε ή όχι;»
Την απάντησή του σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ύστερα από την απόφασή του να ψηφίσει τροπολογπια κατά των αμβλώσεων, ενώ οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές ψήφισαν «οχι». Μια απόφαση που προκάλεσε σάλο… Ο ίδιος ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, εξήγησε πως η τροπολογία δεν αφορά το δικαίωμα της γυναίκας […]
Διαβάστε το στο dete.gr