«Ράγισε» η Ανθή Σαλαγκούδη με τα λόγια του πατέρα της – «Μετανιώνω για πολλά»

02:04 - 02/04/2021

Στο Tik Talk ήταν καλεσμένη η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που […] The post «Ράγισε» η Ανθή Σαλαγκούδη με τα λόγια του πατέρα της – «Μετανιώνω για πολλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Ράγισε» με τα λόγια του πατέρα της – «Μετανιώνω για αυτό»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor ενώ αναφέρθηκε και στον διαδικτυακό εκφοβισμό που έχει δεχτεί κατά καιρούς, τα πικρόχολα σχόλια, τις απειλές για τη ζωή της και τα υβριστικά μηνύματα μέσα από τα social media.

Διαβάστε το στο

Δάκρυσε η Ανθή Σαλαγκούδη όταν μίλησε για εκείνη ο πατέρας της

Για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο Survivor, μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. «Έχασα την ψυχραιμία μου όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου. Ήταν η μοναδική φορά στο Survivor που δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λύγισε η Ανθή Σαλαγκούδη με τα λόγια του πατέρα της: Μετάνιωσα που το έκανα αυτό στα παιδιά μου

"Δεχτήκαμε απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της κόρης μου, ένιωσα τύψεις" είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ράγισε η Ανθή Σαλαγκούδη με τον πατέρα της – Γιατί μετάνιωσε ο ίδιος

Τι είπε για την ψηφοφορία ο πατέρας της και για το αν… ψήφιζε για να παραμένει στο παιχνίδι η κόρη του Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ράγισε η Ανθή Σαλαγκούδη με τον πατέρα της – Γιατί μετάνιωσε ο ίδιος

Διαβάστε το στο spoilers

Σαλαγκούδη: Τα δάκρυα για τον πατέρα της και η δήλωσή του – Μετανιώνω

Ανθή Σαλαγκούδη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 02.04.2021 11:03 Τελευταία Ενημέρωση 02.04.2021 11:18 Newsroom Η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για εκείνη ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σαλαγκούδη: Τα δάκρυα για τον πατέρα της και η δήλωσή του – Μετανιώνω

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο