Άννα Φόνσου: Όποτε ψάχνω τον Γ. Μαρίνο, κάποιος με απειλεί! (VIDEO)

16:21 - 05/12/2019

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε και για τον Γιώργο Μαρίνο. Η ηθοποιός έκανε έκκληση στο πρόσωπο που τον φροντίζει, ώστε να τους επιτρέψει να τον βοηθήσουν. Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε τα εξής: «Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου: Όσο ψάχνω τον Γιώργο Μαρίνο δέχομαι απειλές

Στην αποκάλυψη ότι όσο αναζητά τον Γιώργο Μαρίνο δέχεται απειλές, έκανε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι» η ηθοποιός Άννα Φόνσου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ξεσπά η Άννα Φόνσου: «Όποτε ψάχνω τον Γιώργο Μαρίνο υπάρχει ένας άνθρωπος που με απειλεί...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε φορά The post Ξεσπά η Άννα Φόνσου: «Όποτε ψάχνω τον Γιώργο Μαρίνο υπάρχει ένας άνθρωπος που με απειλεί...» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άννα Φόνσου: «Κάθε φορά που ανακατεύομαι με τον Γιώργο Μαρίνο δέχομαι απειλές»

Οι νέες πληροφορίες για την τύχη του Γιώργου Μαρίνου Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τύχη του Γιώργου Μαρίνου. «Κάνω και μια έκκληση στον άνθρωπο που είναι κοντά του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε τον Γιώργο εμείς οι […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο