Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis»

20:34 - 06/05/2021

Στο Hello μίλησε η Καλομοίρα και στην Τζοβάννα Βλαχάβα για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κορονοϊού […] The post Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis»

Η Καλομοίρα μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κοροναϊού αλλά και για τους φόβους της για τους γιους της, που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis»

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO παραχώρησε η Καλομοίρα, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έφερε ο κορωνοϊός στη δική της ζωή της, αλλά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκινεί η Καλομοίρα: “Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis”

Η Καλομοίρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και στην Τζοβάννα Βλαχάβα. To άρθρο Συγκινεί η Καλομοίρα: “Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καλομοίρα: «Φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου, ο ένας έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis»

Η Καλομοίρα, μίλησε για τoυς φόβους που καλέσθηκε να αντιμετωπίσει η οικογένειά της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού - Τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γιοι της

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Καλομοίρα: "Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis"

"Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο