Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis»
20:34 - 06/05/2021
Στο Hello μίλησε η Καλομοίρα και στην Τζοβάννα Βλαχάβα για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κορονοϊού […]
The post Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλομοίρα: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis»
Η Καλομοίρα μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της λόγω του κοροναϊού αλλά και για τους φόβους της για τους γιους της, που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis»
Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO παραχώρησε η Καλομοίρα, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έφερε ο κορωνοϊός στη δική της ζωή της, αλλά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκινεί η Καλομοίρα: “Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis”
Η Καλομοίρα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και στην Τζοβάννα Βλαχάβα.
To άρθρο Συγκινεί η Καλομοίρα: “Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαλομοίρα: «Φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου, ο ένας έχει άσθμα κι ο άλλος μυασθένεια Gravis»
Η Καλομοίρα, μίλησε για τoυς φόβους που καλέσθηκε να αντιμετωπίσει η οικογένειά της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού - Τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γιοι της
Διαβάστε το στο mothersblog.grΚαλομοίρα: "Φοβόμουν, ο ένας γιος μου έχει άσθμα κι ο άλλος τη μυασθένεια Gravis"
"Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr