Αϊβάζης: «Γυναίκα δημοσιογράφος με απείλησε λέγοντας μου αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες»
16:26 - 03/06/2021
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποτελεί ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 ενώ λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Ισμήνη. Μετά από δύο χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι. Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για […]
The post Αϊβάζης: «Γυναίκα δημοσιογράφος με απείλησε λέγοντας μου αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αϊβάζης: «Γυναίκα δημοσιογράφος με απείλησε λέγοντας μου αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες»
Αϊβάζης: «Γυναίκα δημοσιογράφος με απείλησε λέγοντας μου αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες» Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποτελεί ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 ενώ λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Ισμήνη. Μετά από δύο χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μέχρι σήμερα είναι […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr