Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα Αττικής

12:14 - 27/07/2021

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Σταμάτα – Δείτε live εικόνα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Σταμάτα – Καίγονται σπίτια

Διαβάστε το στο in.gr

Φωτιά στη Σταμάτα Αττικής κοντά σε σπίτια

Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα - Εκκενώθηκε ο οικισμός "Γαλήνη"- BINTEO

Ενεργοποιήθηκε το 112 λόγω της δασικής πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα, καίει κοντά σε σπίτια

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη Σταμάτα Αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. #Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Σταμάτας Αττικής. Επιχειρούν επίγειες […] The post Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα, καίει κοντά σε σπίτια appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Σταμάτα (video)

Προς τον Διόνυσο κατευθύνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Σταμάτα Αττικής. Μήνυμα του «112» σε Σταμάτα, Ροδόπολη, Εκάλη, Δροσιά και Διόνυσο οι κάτοικοι να κλείσουν πόρτες και παράθυρα. The post Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Σταμάτα (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

LIVE εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς μεταξύ Σταμάτας και Ροδόπολης και μαίνεται ανεξέλεγκτη αυτή την ώρα.

Διαβάστε το στο real.gr

"Ήχησε" το 112 για τη μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα

Η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα από το 112 καθώς είναι σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής κοντά σε σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη Σταμάτα Αττικής. Το άρθρο Πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής κοντά σε σπίτια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττική, κοντά σε κατοικίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση στη Σταμάτα Αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Αττική: Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα - Κοντά σε σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω μεγάλης φωτιάς στη Σταμάτα Αττικής. Η φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση στη Σταμάτα, κοντά στο νεκροταφείο της Ροδόπολης. Οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε σπίτια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από […] The post Αττική: Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα - Κοντά σε σπίτια first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πυρκαγιά κοντά σε κατοικίες στη Σταμάτα Αττικής

Πυρκαγιά κοντά σε κατοικίες στη Σταμάτα Αττικής Tue, 27/07/2021 - 12:16

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα Αττικής

Κοντά σε κατοικίες

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής, κοντά σε κατοικίες

Δασική έκταση ανάμεσα στη Σταμάτα και τη Ροδόπολη Αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή.Η πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στο νεκροταφείο της Σταμάτας του Δήμου Διονύσου, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι που φτάνουν στα πέντε μποφόρ.Στο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Φωτιά κοντά σε κατοικίες στη Σταμάτα Αττικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε, πριν λίγο, σε δασική έκταση στη Σταμάτα Αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Στην Δροσιά Αχαΐας

Φωτιά τώρα στη Δροσιά Αχαΐας στην περιοχή του Καλεντζίου. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ενώ επιχειρούν και εναέρια μέσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εχουν ζητηθεί ενισχύσεις και από άλλες πόλεις. 

Διαβάστε το στο dete.gr

Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα Αττικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στη Σταμάτα Αττικής κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και... The post Μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα Αττικής appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής κοντά σε σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 σε δασική έκταση στη Σταμάτα Αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. #Πυρκαγιά σε δασική […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού στον Πειραιά – «Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ… αποκοιμήθηκε στο δικαστήριο και έγινε viral

Τραγωδία από την κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά: Νεκρός αστυνομικός, άτομο εγκλωβίστηκε σε φορτηγό που καταπλακώθηκε από δομικά υλικά – Επτά προσαγωγές

Survivor: Ανατροπή με την ασυλία – Μόνο ανδρικές μονομαχίες τις δύο επόμενες εβδομάδες

Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο είδε στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης

ΕΛ.ΑΣ: 33 ανήλικοι συνελήφθησαν σε ειδικές δράσεις το τριήμερο 12-14 Απριλίου