Τσίπρας: Θα καταργήσω την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

14:20 - 27/07/2021

Τσίπρας: Θα καταργήσω την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής Tue, 27/07/2021 - 14:15

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Τσίπρας: Θα καταργήσω την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

Ιδεοληψία, αλαζονεία και άγνοια του ελληνικού Πανεπιστημίου, καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και τον κάλεσε να αναστείλει έστω και την τελευταία στιγμή, έστω για τη φετινή χρονιά, την εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τσίπρας: Αν σε ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στη διακυβέρνηση, θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την Παιδεία επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Χαρακτηριστικά ανέφερε «δεσμεύομαι αν τον επόμενο χρόνο γίνουμε κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ΕΒΕ και θα ανοίξουμε παράλληλο μηχανογραφικό για όσους δεν μπήκαν στο πανεπιστήμιο το 2021 λόγο της ΕΒΕ. […] The post Τσίπρας: Αν σε ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στη διακυβέρνηση, θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Α. Τσίπρας: Θα καταργήσουμε την αθλιότητα, την Eλάχιστη Bάση Eισαγωγήw

Την δέσμευση ότι θα καταργήσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής, την οποία χαρακτήρισε αθλιότητα, ανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Βουλής, κατά τη σημερινή συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, κι εξήγησε τα εξής:   Θα επιχειρήσουμε να θεραπεύσουμε τις φετινές αδικίες, προχωρώντας στην εξής ρύθμιση: θα ανοίξουμε παράλληλο μηχανογραφικό, ειδικά για τους υποψηφίους που δεν έχουν εισαχθεί στο πανεπιστήμιο το 2021 λόγω της ελάχιστης βάσεις εισαγωγής. Δεν θα πάρουν τη θέση κανενός άλλου να ξέρετε, γιατί θα μείνουν χιλιάδες κενές θέσεις σε σχολές οι οποίες έχουν άξιους καθηγητές, αξίες υποδομές και προοπτική, οι οποίες θα κινδυνέψουν να κλείσουν την επόμενη χρονιά, ιδίως στ

Διαβάστε το στο esos.gr

Μητσοτάκης: Παράθυρο διορθώσεων στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

Μητσοτάκης: Από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος άφησε ανοιχτό παράθυρο στη διόρθωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι μαθητές κόπηκαν, σε περίπτωση επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με μαθητές υποψήφιους της Αρχιτεκτονικής που αν και αρίστευσαν […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ουκρανία: Επίθεση της Ρωσίας κοντά στη Ντνίπρο

Wall Street: Με μεικτά πρόσημα έπεσε η αυλαία του τριμήνου

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ κέρδισαν παράταση των συμβάσεων τους

Φάμελλος: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα

Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Κίνδυνος να δούμε πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή

Trastor: Άνοδος 17,5% στα έσοδα από μισθώματα ακινήτων το 2023