Καρτέρι σε επιχειρηματία στη Ζάκυνθο: Τον πυροβόλησαν και άρπαξαν 15.000 ευρώ

16:04 - 27/07/2021

Καρτέρι έστησαν τα ξημερώματα δύο άτομα σε γνωστό επιχειρηματία της Ζακύνθου, ο οποίος επέστρεφε μαζί με τη σύζυγό του στην περιοχή Μαρινέικα, έχοντας μαζί του τις εισπράξεις της ημέρας. Οι δύο ληστές, που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, πλησίασαν το αυτοκίνητο και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν 15.000 ευρώ, μία αλυσίδα και δύο δαχτυλίδια. Μάλιστα, όπως αναφέρει το imerazente, ο ένας εκ των δύο ληστών πυροβόλησε τον επιχειρηματία στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καρτέρι» σε επιχειρηματία στη Ζάκυνθο: Τον πυροβόλησαν και άρπαξαν 15.000 ευρώ

Ζάκυνθος: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη Ζάκυνθο, για δύο τουλάχιστον δράστες που πυροβόλησαν και λήστεψαν 49χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες είχαν στήσει «καρτέρι» στον 49χρονο, στην αυλή του σπιτιού του, στο χωριό Μαρινέικα. Ο άτυχος άνδρας είχε μαζί... The post «Καρτέρι» σε επιχειρηματία στη Ζάκυνθο: Τον πυροβόλησαν και άρπαξαν 15.000 ευρώ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ζάκυνθος: Καρτέρι σε επιχειρηματία έξω από το σπίτι του – Τόν πυροβόλησαν και τού άρπαξαν 15.000 ευρώ

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του, στο χωριό Μαρινέικα. Ο άτυχος άνδρας είχε μαζί του την είσπραξη της ημέρας, από το εστιατόριο του, που σύμφωνα με την κατάθεσή του ανέρχεται στα 15.000 ευρώ περίπου. Μόλις κατέβηκαν από το αμάξι τους ο 49χρονος μαζί με την σύζυγο του, οι δύο ένοπλοι ληστές τους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ληστεία στη Ζάκυνθο: Πυροβόλησαν επιχειρηματία και έφυγαν με λεία 15.000 ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στη Ζάκυνθο, για δύο τουλαχιστον δράστες που πυροβόλησαν και λήστεψαν 49χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι του.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ζάκυνθος: Άγνωστοι έστησαν καρτέρι σε επιχειρηματία - Του άρπαξαν 15.000 ευρώ

Δύο άτομα, έστησαν τα ξημερώματα καρτέρι σε γνωστό επιχειρηματία της Ζακύνθου, ο οποίος επέστρεφε μαζί με τη σύζυγό του στην περιοχή Μαρινέικα, έχοντας μαζί του τις εισπράξεις της ημέρας. Οι δύο ληστές, που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, πλησίασαν το αυτοκίνητο και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν 15.000 ευρώ, μία αλυσίδα και δύο δαχτυλίδια. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο ληστών πυροβόλησε τον επιχειρηματία στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΑΑΔΕ: Εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και διυλιστήρια θα ενημερώνουν άμεσα για παραβάσεις πρατηρίων

Διαμαρτυρίες για τη Γάζα σε εκδήλωση των Δημοκρατικών με παρόντες τον Μπάιντεν, τον Ομπάμα και τον Κλίντον

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους μέσα στη φύση

«Σκύλος στο δρόμο»: Μία διαφορετική γιορτή για τα αδέσποτα

Οι σχέσεις, οι διαδρομές, τα σχέδια, η συνεννόηση, τα λάθος μηνύματα και τα ονόματα για τις αντικαταστάσεις στο Μαξίμου

Ο τρόπος που τρως το τοστ λέει πολλά για την προσωπικότητα σου