Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την προφυλάκισή του

22:10 - 27/07/2021

Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την προφυλάκισή του 27/07/2021 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από την απολογία του για τις κατηγορίες του βιασμού και τις δύο απόπειρες βιασμού. η οποία τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και αποφάσισαν την προφυλάκιση του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: Η εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν πρέπει να φθαρεί

Την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει ο Κώστας Αρζόγλου, στην πρωινή εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not». Οι δυο ηθοποιοί κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου νιώθει αντιφατικά για τον συνάδελφο του ενώ τόνισε πως η εικόνα του δεν θα πρέπει να φθαρεί. «Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει ένα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το “Αν υπήρχες θα σε χώριζα”, και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα. Πρέπει οπωσδήποτε να πω ένα βαθύτατο μπράβο στα κορίτσια που είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο θάρρος αυτό και μακάρι να άνοιγα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καρέ - Καρέ η μεταγωγή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Το ρολόι έδειχνε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης περνούσε το κατώφλι των φυλακών Τριπόλεως.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα πρώτα λόγια Φιλιππίδη μετά την προφυλάκιση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια που ερευνά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών, διαδικασία που τελέστηκε υπό από άκρα μυστικότητα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και αποφάσισαν ότι πρέπει να πάρει τον δρόμο προς τη φυλακή. Σύμφωνα με τα […] The post Τα πρώτα λόγια Φιλιππίδη μετά την προφυλάκιση appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιο το σκεπτικό της προφυλάκισής του (vid)

Γιατί αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: To σκεπτικό της προφυλάκισης

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σκεπτικό της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα διατυπώνεται η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί προφυλακίστηκε

Ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων έκριναν ανακρίτρια και εισαγγελέας τον Πέτρο Φιλιππίδη που χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του... The post Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί προφυλακίστηκε appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Οι παίκτες που αποθέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το «διπλό» στο Βελιγράδι

Αλύγιστος Ολυμπιακός «άλωσε» το Βελιγράδι με τεράστια ανατροπή!

ΒΙΝΤΕΟ - Φόβος για τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι - Αυστηρά μέτρα προστασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη! «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»

«Βόμβα» στη Γαλλία για τα οικονομικά της Μονακό και της Βιλερμπάν, τι υποστηρίζουν οι Μονεγάσκοι

Αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι άουτ της Basket League