Κώστας Μπίγαλης: Μπορεί να μην έκανα λεφτά, αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου

22:52 - 18/08/2021

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Μπίγαλης: Καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Στη νύχτα υπάρχουν ανάλογα περιστατικά; Γιατί δεν έχουν ανοίξει τα στόματα; Αυτή είναι μια ιστορία που συμβαίνει δυστυχώς σε πολλούς χώρους. Όπου υπάρχει εξουσία, με οποιαδήποτε μορφή, μπορεί να υπάρξει και παρενόχληση. Όχι μόνο σεξουαλική. Υπάρχει και το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μπίγαλης: “Μπορεί να μην έκανα πλούτη αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου”

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Κώστας Μπίγαλης. Στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πλήθος καταγγελιών που ήρθε στο φως για κακοποιητικές στον χώρο του θεάματος. Καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Στη νύχτα υπάρχουν ανάλογα περιστατικά; Γιατί δεν έχουν ανοίξει τα στόματα; ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Μπίγαλης: “Μπορεί να μην έκανα πλούτη αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας