Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες

18:02 - 17/09/2021

Για fake news αναφορικά με το ότι η αλλαγή της σχέσης εργασίας διανομέων συνεργατικής πλατφόρμας έγινε με το νόμο Χατζηδάκη, το «πρώτο ένσημο» επιδοτεί τις απολύσεις καθώς και ότι η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας μείωσε τις ώρες εργασίας των σχολικών καθαριστριών περικόπτοντας παράλληλα και τις αμοιβές τους, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο της […] The post Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρατηρητήριο ΝΔ: Τα fake news για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες

Η ΝΔ χαρακτηρίζει fake news ότι με το «πρώτο ένσημο» η κυβέρνηση επιδοτεί τις απολύσεις, ενώ για τις σχολικές καθαρίστριες υποστηρίζει ότι αυξήθηκε ο αριθμός τους καθώς και οι αμοιβές τους.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

«Παρατηρητήριο fake news» της ΝΔ – Τι αναφέρει για efood, «πρώτο ένσημο» και καθαρίστριες

Η εσφαλμένη και ατυχής επικοινωνία συνεργατικής πλατφόρμας με υπαλλήλους της, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την αλλαγή του τρόπου απασχόλησής τους, χρησιμοποιείται από κύκλους της αντιπολίτευσης για να διαστρεβλωθεί ακόμα μια φορά το περιεχόμενο του πρόσφατου εργασιακού νόμου 4808/2021, αναφέρει η ΝΔ

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νέα Δημοκρατία: Fake news για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες

Για «fake news» της αντιπολίτευσης σχετικά με τον νόμο Χατζηδάκη για τα εργασιακά, το «πρώτο ένσημο» και τις σχολικές καθαρίστριες κάνει λόγο το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας. Σε σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρονται, αναλυτικά, τα εξής: «Η αλλαγή της σχέσης εργασίας των ντελιβεράδων της e-food έγινε με το νόμο Χατζηδάκη. Η εσφαλμένη και ατυχής επικοινωνία συνεργατικής πλατφόρμας με υπαλλήλους της, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την αλλαγή του τρόπου απασχόλησής τους, χρησιμοποιείται από κύκλους της αντιπολίτευσης για να διαστρεβλωθεί ακόμα μια φορά το περιεχόμενο του πρόσφατου εργασιακού νόμου 4808/2021. Ισχυρίζονται ότι δήθεν ο νόμος αυτός είναι που επέτρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ: Τι αναφέρει για efood, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες

Το Παρατηρητήριο Fake news της ΝΔ αναφέρεται στα fake news για τον νόμο Χατζηδάκη, το «πρώτο ένσημο» και τις σχολικές καθαρίστριες. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αλλαγή της σχέσης εργασίας των ντελιβεράδων της e-food έγινε με το νόμο Χατζηδάκη» Η εσφαλμένη και ατυχής επικοινωνία συνεργατικής πλατφόρμας με υπαλλήλους της, με σύμβαση εργασίας... The post Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ: Τι αναφέρει για efood, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παρατηρητήριο Fake news για τον νόμο Χατζηδάκη: Τι λέει για ο «πρώτο ένσημο» και τις σχολικές καθαρίστριες

Το Παρατηρητήριο Fake news της ΝΔ αναφέρεται στα fake news για τον νόμο Χατζηδάκη, το «πρώτο ένσημο» και τις σχολικές καθαρίστριες. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η αλλαγή της σχέσης εργασίας των ντελιβεράδων της e-food έγινε με το νόμο Χατζηδάκη. Η εσφαλμένη και ατυχής επικοινωνία συνεργατικής πλατφόρμας με υπαλλήλους της, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την αλλαγή […] The post Παρατηρητήριο Fake news για τον νόμο Χατζηδάκη: Τι λέει για ο «πρώτο ένσημο» και τις σχολικές καθαρίστριες appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες

Για fake news αναφορικά με το ότι η αλλαγή της σχέσης εργασίας διανομέων συνεργατικής πλατφόρμας έγινε με το νόμο Χατζηδάκη, το «πρώτο ένσημο» επιδοτεί τις απολύσεις καθώς και ότι η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας μείωσε τις ώρες εργασίας των σχολικών καθαριστριών περικόπτοντας παράλληλα και τις αμοιβές τους, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο της […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake News για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες

To Παρατηρητήριο της ΝΔ σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στα Fake Νews που έχουν διαρρεύσει για τον Νόμο Χατζηδάκη, δίνοντας απαντήσεις... The post Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake News για νόμο Χατζηδάκη, «πρώτο ένσημο» και σχολικές καθαρίστριες appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Ισχυρή βροχή και χαλαζόπτωση στο Πήλιο – Καταιγίδα και στην Αττική

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος (ονόματα)

Eάν ο Τσίπρας υποστηρίξει ενεργά τον Κασσελάκη στις Ευρωεκλογές, υπογράφει οριστικό διαζύγιο με όσους τον εμπιστεύθηκαν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Μαρινάκης: Η χώρα δεν περιμένει θαύματα, αλλά σκληρή δουλειά με αποτέλεσμα