Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό

14:02 - 18/09/2021

Άγριος τσακωμός μεταξύ δύο ανδρών που έλαβε χώρα χθες το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο χωριό Μάνδρα της Λάρισας, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός και την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι δυο αλλοδαποί άντρες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο είναι […] The post Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης

Ο παλαίμαχος παίκτης-σύμβολο της ΑΕΚ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» - Θετικά είναι τα πρώτα νέα για την κατάσταση της υγείας του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης

Πολύ δύσκολες στιγμές για τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο in.gr

Στο νοκοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης, νοσηλέυεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο «Υγεία». Ο βετεράνος παίκτης της Ένωσης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αυτή την στιγμή «μάχεται» στο νοσκοκομείο «Υγεία». Ο 86χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από το Αιγάλεω, έπαιξε και στον Απόλλων Αθηνών, πριν γίνει επαγγελματίας με την ΑΕΚ τη δεκαετία […] The post Στο νοκοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης!

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης! 18/09/2021 Δύσκολες στιγμές για τον Στέλιο Σεραφείδη. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία», προσπαθώντας να βγει νικητής κι από αυτήν τη μάχη. Όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά τα 86 έτη ζωής του, ήταν καθημερινά στην πρώτη «γραμμή» της καθημερινότητας της «Ένωσης».

Διαβάστε το στο filathlos.gr

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Σεραφείδης

Ο παλαίμαχος παίκτης-σύμβολο της ΑΕΚ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» – Θετικά είναι τα πρώτα νέα για την κατάσταση της υγείας τουΟ 86χρονος Στέλιος Σεραφείδης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία». Η ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του εμβληματικού παλαιμάχου της από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας που περνάει με την υγεία […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….