Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip

12:10 - 10/10/2021

Στο Παλαιό Φάληρο το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο τράπερ - Συνολικά 50 τα άτομα που παρεβρέθηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του εκκλιπόντα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip

Σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα μήνα από τον τραγικό χαμό του Mad Clip. Λιγοστοί φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν εκεί στις 11:00 για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου φίλου τους. Ανάμεσά τους ο κολλητός του φίλος και επίσης τράπερ FY, συνοδευόμενος από την σύντροφό του. O FY με […] The post Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνό του – Παρών και ο FY

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του 34χρονου τράπερ, Mad Clip, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του στο τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Η μητέρα του Mad Clip ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη από τους στενούς συγγενείς που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Παλαιού ... Περισσότερα To άρθρο Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνό του – Παρών και ο FY δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του 34χρονο, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Διαβάστε το στο real.gr

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το μνημόσυνο του Mad Clip (φωτο)

Συνολικά 50 τα άτομα που παρεβρέθηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του εκκλιπόντα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνό του – Παρών και ο FY

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του 34χρονου τράπερ, Mad Clip, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του στο τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Η μητέρα του Mad Clip ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη από τους στενούς συγγενείς που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Παλαιού […] The post Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνό του – Παρών και ο FY appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνό του

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το πρωί της Κυριακής μνημόσυνο του Mad Clip. Έναν μήνα μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του λιγοστοί φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, στις 11:00, για να τιμήσουν τη μνήμη του. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο μνημόσυνο ήταν και ο καλός του φίλος και […] The post Mad Clip: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνό του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Βέτο των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη του κράτους της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ

Ιταλία-G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα

Ένταση στις σχέσεις Μόσχας - Βερολίνου μετά τη σύλληψη δύο Ρωσογερμανών με την υποψία της κατασκοπείας

Περιορισμοί από τις ΗΠΑ στον Ιρανό ΥΠΕΞ όταν θα βρίσκεται τη Νέα Υόρκη

Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Συζητάμε για τους συζύγους μας που είναι αδέλφια

Δίκη Τραμπ: Απαλλάχθηκαν δύο ένορκοι