Ραμόνα Βλαντή: Δίκασε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τις κακοντυμένες της TV
09:56 - 14/10/2021
Η Ραμόνα Βλαντή δίκασε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και Όλες τις κακοντυμένες παρουσιάστριες στην τηλεόραση!
The post Ραμόνα Βλαντή: Δίκασε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τις κακοντυμένες της TV appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραμόνα Βλαντή: «Δεν μου αρέσει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είναι κακοντυμένη»
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για το GNTM και ήταν… σκληρή. «Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ». Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη για το Style me Up, το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω ... Περισσότερα
To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: «Δεν μου αρέσει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είναι κακοντυμένη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ραμόνα Βλαντή: Δε βλέπω τίποτα πάνω στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι
Στο GNTM και τις κακοντυμένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα η Ραμόνα Βλαντή, που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή Style me Up, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο», ανέφερε. Στο σχόλιο της Μέγκι Ντρίο ότι δε θα έπρεπε να είναι στη θέση που είναι απάντησε: «Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ» είπε. Ραμόνα Βλαντή: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο Η Ραμόνα είπε ότ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡαμόνα Βλάντη: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι κακοντυμένη»
Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην καμερα της εκπομπής Mega Kαλημέρα και όπως μας έχει συνηθίσει ήταν αποκαλυπτική. «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ραμόνα Βλάντη: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι κακοντυμένη»
Διαβάστε το στο spoilers