Σέρρες: 44χρονος σκληρός αρνητής υπέγραψε για να μην διασωληνωθεί – κατέληξε στη ΜΕΘ

12:12 - 20/10/2021

Ο 45χρονος καθηγητής άφησε πίσω του ορφανά τρία παιδιά. Oι αναρτήσεις του για την... «απάτη» της πανδημίας The post Σέρρες: 44χρονος σκληρός αρνητής υπέγραψε για να μην διασωληνωθεί – κατέληξε στη ΜΕΘ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρρες – Πέθανε από κοροναϊό αρνητής που είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Διαβάστε το στο in.gr

Σέρρες – Νεκρός από κοροναϊό 45χρονος αρνητής που είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σέρρες: Πέθανε ανεμβολίαστος καθηγητής– Είχε υπογράψει να μην διασωληνωθεί

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος εκπαιδευτικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, με γραπτή του δήλωση ζήτησε να μην διασωληνωθεί. «Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά το ίδιο μας ζήτησε και η σύζυγός του» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σέρρες: Πέθανε 45χρονος καθηγητής από κορονοϊό – Είχε υπογράψει να μην διασωληνωθεί

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 45χρονου καθηγητή στην κοινωνία των Σερρών, αφού κατέληξε έπειτα από επιπλοκές που προκάλεσε ο ιός.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σέρρες – Ο γιατρός του 45χρονου αρνητή που πέθανε: «Επέμενε να μη διασωληνωθεί» – Το κλάμα των παιδιών του

Lamianow.gr Σέρρες – Ο γιατρός του 45χρονου αρνητή που πέθανε: «Επέμενε να μη διασωληνωθεί» – Το κλάμα των παιδιών του Οι γιατροί στις Σέρρες έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο νωρίτερα την Τετάρτη (20.10.2021)… χτυπημένος από τον κορονοϊό ο 45χρονος καθηγητής του μουσικού σχολείου ο οποίος είχε ζητήσει να μη διασωληνωθεί, έπαθε – όπως όλα δείχνουν ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή! Ο Χρήστος Καραμάνης, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος […] Σέρρες – Ο γιατρός του 45χρονου αρνητή που πέθανε: «Επέμενε να μη διασωληνωθεί» – Το κλάμα των παιδιών του Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σέρρες: Πέθανε ανεμβολίαστος καθηγητής που είχε υπογράψει να μην διασωληνωθεί

Πέθανε από κορονοϊό σήμερα το πρωί ο 45χρονος υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών, που δεν ήταν εμβολιασμένος και με γραπτή του δήλωση είχε ζητήσει να μην διασωληνωθεί.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό αρνητής που είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Σέρρες: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε», ανέφερε o υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σέρρες: Πέθανε ανεμβολίαστος καθηγητής–Είχε υπογράψει να μην διασωληνωθεί

Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το πρωί της Τετάρτης ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών Χρήστος Καραμάνης. Ο 45χρονος... The post Σέρρες: Πέθανε ανεμβολίαστος καθηγητής–Είχε υπογράψει να μην διασωληνωθεί appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής – Είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το πρωί της Τετάρτης ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών Χρήστος Καραμάνης. Ο 45χρονος εκπαιδευτικός, δεν ήταν εμβολιασμένος, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ με γραπτή του δήλωση είχε ζητήσει να μην διασωληνωθεί. «Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά […] The post Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής – Είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Ο ανεξάρτητος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης

Το θρυλικό κόκκινο Honda του Αϊρτον Σένα πωλείται

Ιστορίες πολιτικής ελαφρότητας #606

Μπάιντεν από τη Φλόριντα: Ο Τραμπ φταίει για τον «εφιάλτη» με τις αμβλώσεις

Ρωσία: Ακόμα ένα διυλιστήριο στις φλόγες από ουκρανική επίθεση

Επιτυχία για τη NASA: Tο Voyager 1 μιλά και πάλι… γήινα