Ελένη Μενεγάκη – «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

08:46 - 21/10/2021

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο Εθνικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο φωταγωγήθηκε ροζ για να περάσει ένα μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Απεχθάνομαι τις ίντριγκες

Το Εθνικό Θέατρο Πειραιά φωταγωγήθηκε χθες ροζ για να περάσει ένα μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού. Η κάμερα του Mega συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη που μίλησε τόσο για τη συγκεκριμένη βραδιά, όσο και για την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση. «Σε όσες δεν έχουν πάρει σοβαρά τι σημαίνει καρκίνος του μαστού, να το κάνουν. Γυναίκες που ξέρω εγώ το αντιμετώπισαν, το νίκησαν και συνεχίζουν τη ζωή τους πολύ δυνατά. Τη μαστογραφία φέτος την έκανα ένα μήνα νωρίτερα, τόσο πολύ θέλω να προλάβω», είπε η γνωστή παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή της αλλά και στο πώς πέρασε το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση. «Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το λαμπερό «παρών» στη συμβολική φωταγώγηση To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

Συμβολική φωταγώγηση στο κτίριο του Τσίλερ που στεγάζει το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο ενημέρωσης μεγάλης εταιρείας καλλυντικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού έγινε την Τετάρτη. Πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα, ευχαριστήθηκα την οικογένειά μου. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με έκανε να ευχαριστηθώ την κάθε μέρα. Δεν κάνω σχέδια». Μάλιστα σε παρατήρηση δημοσιογράφου […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Απεχθάνομαι τις ίντριγκες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τα μυστικά γκάλοπ

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Επικαιροποιημένο δελτίο EMY

Euroleague: Τα ζευγάρια των playoffs και οι ημερομηνίες των αγώνων

Γιατί οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ πιστεύουν ότι κάνει «diss» στην Κιμ Καρντάσιαν

Το νέο trend του διαδικτύου ζέχνει σεξισμό: Βιντεοσκοπούν κρυφά τα ντυσίματα των γυναικών που πάνε για ποτό

Συναγερμός στα Γιάννενα: Εξαφανίστηκε 17χρονος από δομή φιλοξενίας