Η «πυξίδα» των καλών και των κακών τροφών για την υγεία

09:02 - 21/10/2021

Επιστήμονες στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων σημαντική συμβολή είχε μια Ελληνίδα διατροφολόγος, η Ρενάτα Μίχα, δημιούργησαν μία «πυξίδα». Ένα νέο πιο ολοκληρωμένο, επιστημονικό σύστημα κατάταξης των τροφίμων με βάση το πόσο ανθυγιεινά ή υγιεινά είναι,φιλοδοξώντας να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό τη σύγχυση των καταναλωτών. Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τελικός Conference League – Opap Arena: Πώς μπορεί να αλλάξει η έδρα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

Η Ελλη Κοκκίνου απαντά αν έχει κάνει πλαστική – «Φοβάμαι πολύ μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη» 

Τι θα συμβεί στο σώμα σου αν σταματήσεις να τρως λιπαρά;

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Ρουά Ματ: Μία διαφορετική παρτίδα στο ιστορικό μπιλιαρδάδικο της πλατείας Αμερικής

Billie Isak: Αντίστροφη μέτρηση για τις παραστάσεις της στο Σφίγγα