Μητσοτάκης από Ζάππειο : Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι

12:39 - 16/10/2019

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας από Μητσοτάκη: Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μητσοτάκης: «Ημασταν και είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι»

Εβριθε μηνυμάτων και συμβολισμών η ομιλία του Πρωθυπουργού για την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. «Σπονδή στον Οικουμενικό Ελληνισμό» η επιλογή της κυβέρνησης για την ψήφο των αποδήμων, τόνισε μεταξύ άλλων The post Μητσοτάκης: «Ημασταν και είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας Μητσοτάκη: Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη «να σκάψουμε και να σκύψουμε, ως τις ρίζες […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μήνυμα ενότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Είμαστε λίγοι, για να είμαστε διχασμένοι

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την εκδήλωση, σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο, που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. The post Μήνυμα ενότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Είμαστε λίγοι, για να είμαστε διχασμένοι appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Μητσοτάκης στην εκδήλωση για Σαλαμίνα και Θερμοπύλες: «Ήμασταν και είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι» (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός […] The post Μητσοτάκης στην εκδήλωση για Σαλαμίνα και Θερμοπύλες: «Ήμασταν και είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι» (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ. Μητσοτάκης: Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των επετειακών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου