Ηράκλειο: Κατέρρευσε το δοκάρι και καταπλάκωσε ηλικιωμένη

07:44 - 24/10/2021

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Ηράκλειο στην περιοχές Δαφνές όταν κατέρρευσε το δοκάρι της αποθήκης στην οποία βρισκόταν. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η αστυνομία όμως η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα ύστερα από κατάρρευση αποθήκης στην Τ.Κ. Δαφνών Ηρακλείου Κρήτης. ... Περισσότερα To άρθρο Ηράκλειο: Κατέρρευσε το δοκάρι και καταπλάκωσε ηλικιωμένη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηράκλειο – Τραγωδία στις Δαφνές – Δοκάρι πλάκωσε ηλικιωμένη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο Ηράκλειο όταν δοκάρι έπεσε πάνω της σε αποθήκη.

Διαβάστε το στο in.gr

Κρήτη: Κατέρρευσε δοκάρι και σκότωσε ηλικιωμένη

Φρικτό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη στην Κρήτη όταν καταπλακώθηκε από δοκάρι που κατέρρευσε σε αποθήκη. Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και παρολο που έσπευσε ασθενοφόρο ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γιαγιά, η οποία πιθανότατα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Για να ανασυρθεί η σορός χρειάστηκε η συνδρομή εννέα πυροσβεστών που συμμετείχαν στην επιχείρηση. […] Κρήτη: Κατέρρευσε δοκάρι και σκότωσε ηλικιωμένη - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ηράκλειο Κρήτης: Στο νοσοκομείο 15χρονος που κατανάλωσε αλκοόλ

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, μεταφέρθηκε σήμερα στις 5 το πρωί ένα ανήλικο αγόρι που κατανάλωσε αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 15χρονο τον οποίο συνόδευε ο φίλος του μαζί με τον πατέρα του. Η διοίκηση του νοσοκομείου, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ ενώ το αγόρι παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.  

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Δοκάρι πλάκωσε ηλικιωμένη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε αποθήκη στο Ηράκλειο, όταν ένα δοκάρι έπεσε πάνω της. Από πτώση δοκαριού σε αποθήκη έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα στις Δαφνές, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με όσα  έχουν γίνει γνωστά, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν κατέρρευσε δοκάρι αποθήκης, μέσα στην οποία βρισκόταν η άτυχη ηλικιωμένη.  Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικές δυνάμεις και η ΕΛ.ΑΣ ωστόσο για τη γυναίκα ήταν ήδη αργά, καθώς το τραύμα της αποδείχθηκε θανάσιμο. 

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 «Όχι»

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ισραήλ

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση συμβάσεων των εργαζομένων – «Έχουμε 40 μέρες να φέρουμε τα πάνω κάτω»

Μπαρτσελόνα: Δυσαρέσκεια Γουίλι Ερνανγκόμεθ για το ρόλο του στην ομάδα

Σύλληψη 40χρονου στην Θεσσαλονίκη για revenge porn και κακοποίηση της συντρόφου του - Απειλούσε και τις κόρες της

Γαλλία: Παρουσία αστυνομικών έξω από κάθε εκκλησία ενόψει Πάσχα υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης