Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Στη δικαιοσύνη οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη

09:26 - 24/10/2021

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής. Μια καταδίωξη που ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Θηβών και κατέληξε στο Πέραμα και με τραγικό τρόπο με τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου άοπλου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε ... Περισσότερα To άρθρο Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Στη δικαιοσύνη οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέραμα: Τι αναφέρουν οι υπηρεσιακές αναφορές των αστυνομικών για την καταδίωξη

Η εντολή για τα λευκά Hyundai Accent 1300cc και για τη διακοπή της καταδίωξης που φέρεται να δόθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων λόγω επικινδυνότητας. Η εσωτερική έρευνα που παρήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από το τέλος της εβδομάδας, ενώ οι επτά αστυνομικοί που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, οδηγούνται την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή για την απολογία τους The post Πέραμα: Τι αναφέρουν οι υπηρεσιακές αναφορές των αστυνομικών για την καταδίωξη appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη (Βίντεο)

Lamianow.gr Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη (Βίντεο) Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής. Μια καταδίωξη που ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Θηβών και κατέληξε στο Πέραμα και με τραγικό τρόπο με τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου άοπλου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε […] Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη (Βίντεο) Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη

Πέραμα: Που προσανατολίζονται οι έρευνες – Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη 24/10/2021 Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής. Μια καταδίωξη που ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Θηβών και κατέληξε στο Πέραμα και με τραγικό τρόπο με τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου άοπλου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Mega «η εικόνα που υπάρχει είναι ότι είχε δοθεί εντολή από το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛΑΣ να σταματήσει η καταδίωξη, γιατί είχε κριθεί ότι ήτ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ισραήλ

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση συμβάσεων των εργαζομένων – «Έχουμε 40 μέρες να φέρουμε τα πάνω κάτω»

Μπαρτσελόνα: Δυσαρέσκεια Γουίλι Ερνανγκόμεθ για το ρόλο του στην ομάδα

Σύλληψη 40χρονου στην Θεσσαλονίκη για revenge porn και κακοποίηση της συντρόφου του - Απειλούσε και τις κόρες της

Γαλλία: Παρουσία αστυνομικών έξω από κάθε εκκλησία ενόψει Πάσχα υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης

Η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» Αττική και Κρήτη – Σταδιακή υποχώρηση από το απόγευμα, δείτε εικόνες